METRUK YAPI İLANİ

SAYIN: MEHMET ÖÇALAN ve Ekli Listedeki Hissedarlarına ve Mirasçıları

Yunus Emre Mahallesi Köprübaşı Sok. No;30 un arkası

KOCASİNAN /KAYSERİ

Yunus Emre Mahallesi Köprübaşı Sok. No;30 un arkası ( 3288 ada 11 parsel )   adresindeki taşınmazın yıkılacak derece olduğu, içinde oturulması can ve mal güvenliği açısından mahsurlu görüldüğü. 3194 Sayılı İmar Kanununun 39.Maddesi gereğince ekli 20.08.2019 Tarihli Fen Heyeti Raporu ile tespit edilmiş olup, bu raporda belirtilen 15 gün içinde bu taşınmazın sahibi tarafından yıktırılarak tehlikenin giderilmesi aksi takdirde taşınmazın, Belediyemizce yıktırılarak masraflarının %20 fazlası ile yapı sahibinden tahsil edileceği İlgi yasa gereği ilan olunur.

SAYIN: Murat YILDIZ

Yunus Emre Mahallesi Köprübaşı Sok. No;60 un arkası

KOCASİNAN /KAYSERİ

Yunus Emre Mahallesi Köprübaşı Sok. No;60 un arkası ( 3288 ada 15 parsel )   adresindeki taşınmazın yıkılacak derece olduğu, içinde oturulması can ve mal güvenliği açısından mahsurlu görüldüğü. 3194 Sayılı İmar Kanununun 39.Maddesi gereğince ekli 20.08.2019 Tarihli Fen Heyeti Raporu ile tespit edilmiş olup, bu raporda belirtilen 15 gün içinde bu taşınmazın sahibi tarafından yıktırılarak tehlikenin giderilmesi aksi takdirde taşınmazın, Belediyemizce yıktırılarak masraflarının %20 fazlası ile yapı sahibinden tahsil edileceği İlgi yasa gereği ilan olunur.

SAYIN: ABDÜLMECİT TOKTA ve Ekli Listedeki Hissedarlarına ve Mirasçıları

Yunus Emre Mahallesi Köprübaşı Sok. No;30 un arkası

KOCASİNAN /KAYSERİ

Yunus Emre Mahallesi Köprübaşı Sok. No;30 un arkası ( 3288 ada 13 parsel ) adresindeki taşınmazın yıkılacak derece olduğu, içinde oturulması can ve mal güvenliği açısından mahsurlu görüldüğü. 3194 Sayılı İmar Kanununun 39.Maddesi gereğince ekli 20.08.2019 Tarihli Fen Heyeti Raporu ile tespit edilmiş olup, bu raporda belirtilen 15 gün içinde bu taşınmazın sahibi tarafından yıktırılarak tehlikenin giderilmesi aksi takdirde taşınmazın, Belediyemizce yıktırılarak masraflarının %20 fazlası ile yapı sahibinden tahsil edileceği İlgi yasa gereği ilan olunur.

SAYIN: İBRAHİM DİLBAZ

Yunus Emre Mahallesi Köprübaşı Sok. No;60 ın arkası

KOCASİNAN /KAYSERİ

Yunus Emre Mahallesi Köprübaşı Sok. No;60 ın arkası ( 3288 ada 16 parsel )   adresindeki taşınmazın yıkılacak derece olduğu, içinde oturulması can ve mal güvenliği açısından mahsurlu görüldüğü. 3194 Sayılı İmar Kanununun 39.Maddesi gereğince ekli 20.08.2019 Tarihli Fen Heyeti Raporu ile tespit edilmiş olup, bu raporda belirtilen 15 gün içinde bu taşınmazın sahibi tarafından yıktırılarak tehlikenin giderilmesi aksi takdirde taşınmazın, Belediyemizce yıktırılarak masraflarının %20 fazlası ile yapı sahibinden tahsil edileceği  İlgi yasa gereği ilan olunur.

SAYIN:  FATMA ERZURUMLU ve Ekli Listedeki Hissedarları ve Mirasçıları

Yunus Emre Mahallesi Köprübaşı Sok. No;60 ın yanı

KOCASİNAN /KAYSERİ

Yunus Emre Mahallesi Köprübaşı Sok. No;60 ın yanı ( 3288 ada 17 parsel )  adresindeki taşınmazın yıkılacak derece olduğu, içinde oturulması can ve mal güvenliği açısından mahsurlu görüldüğü. 3194 Sayılı İmar Kanununun 39.Maddesi gereğince ekli 20.08.2019 Tarihli Fen Heyeti Raporu ile tespit edilmiş olup, bu raporda belirtilen 15 gün içinde bu taşınmazın sahibi tarafından yıktırılarak tehlikenin giderilmesi aksi takdirde taşınmazın, Belediyemizce yıktırılarak masraflarının %20 fazlası ile yapı sahibinden tahsil edileceği İlgi yasa gereği ilan olunur.

SAYIN: FİGEN UCA ve Ekli Listedeki Hissedarları ve Mirasçıları

Yunus Emre Mahallesi Köprübaşı Sok. No;28 in arkası

KOCASİNAN /KAYSERİ

Yunus Emre Mahallesi Köprübaşı Sok. No;28 in arkası ( 3288 ada 10 parsel ) adresindeki taşınmazın yıkılacak derece olduğu, içinde oturulması can ve mal güvenliği açısından mahsurlu görüldüğü. 3194 Sayılı İmar Kanununun 39.Maddesi gereğince ekli 20.08.2019 Tarihli Fen Heyeti Raporu ile tespit edilmiş olup,  bu raporda belirtilen 15 gün içinde bu taşınmazların sahipleri tarafından yıktırılarak tehlikenin giderilmesi aksi takdirde taşınmazın. Belediyemizce yıktırılarak masraflarının %20 fazlası ile yapı sahiplerinden tahsil edileceği İlgi yasa gereği ilan olunur.

SAYIN: Mustafa KOÇ, Hissedarları ve Mirasçılarına

Yenişehir Mahallesi Ferhat Sokak No;8

KOCASİNAN /KAYSERİ

Yenişehir Mahallesi Ferhat Sokak No;8 ( 4745 ada 1 parsel ) adresindeki taşınmazın yıkılacak derece olduğu, içinde oturulması can ve mal güvenliği açısından mahsurlu görüldüğü. 3194 Sayılı İmar Kanununun 39.Maddesi gereğince ekli 07.08.2019 Tarihli Fen Heyeti Raporu ile tespit edilmiş olup,  bu raporda belirtilen 15 gün içinde bu taşınmazların sahipleri tarafından yıktırılarak tehlikenin giderilmesi aksi takdirde taşınmazın. Belediyemizce yıktırılarak masraflarının %20 fazlası ile yapı sahiplerinden tahsil edileceği İlgi yasa gereği ilan olunur.

SAYIN: Süleyman YILMAZ ve Hissedarlarına

Yavuz Mahallesi Karadeniz Caddesi No;35

KOCASİNAN /KAYSERİ

Yavuz Mahallesi Karadeniz Caddesi No;35 ( 4040 ada 1 parsel ) adresindeki taşınmazın yıkılacak derece olduğu, içinde oturulması can ve mal güvenliği açısından mahsurlu görüldüğü. 3194 Sayılı İmar Kanununun 39.Maddesi gereğince ekli 07.08.2019 Tarihli Fen Heyeti Raporu ile tespit edilmiş olup,  bu raporda belirtilen 15 gün içinde bu taşınmazların sahipleri tarafından yıktırılarak tehlikenin giderilmesi aksi takdirde taşınmazın. Belediyemizce yıktırılarak masraflarının %20 fazlası ile yapı sahiplerinden tahsil edileceği İlgi yasa gereği ilan olunur.