E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, VALİ KAMÇI VE BAŞKAN ÇELİK’E ASFALT PLENTİ’Nİ TANITTI

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Vali Süleyman Kamçı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e  kısa bir süre önce hizmete başlayan asfalt plentini tanıttı.

Vali Süleyman Kamçı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i Erkilet bölgesinde kurulan Kayseri’nin en büyük asfalt şantiyesinde ağırlayan Başkan Çolakbayrakdar, asfalt plenti hakkında bilgiler aktardı. Asfalt şantiyesini çok beğenen Vali Kamçı ve Başkan Çelik, bu üretim tesisinin Kayseri ve Türkiye için büyük bir kazanç olduğunu ifade ederek, Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Vali Süleyman Kamçı incelemelerde, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın ilçeye güzel yatırımlar yapıp projeler ürettiğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise Kocasinan Belediyesi’nin yeni kurduğu asfalt şantiyesini yerinde incelediklerini ifade ederek, üretilen asfalt ile Kocasinan’da yol sorununun kalmayacağını vurguladı. Başkan Çelik, “Kayseri’de en büyük kapasiteye sahip olan tesis gerçekten çok güzel olmuş. Tesisin; Avrupa ülkelerinden daha üst kalitede ve yerli olması bizleri gururlandırdı. Rabbim kazasız belasız hizmet etmeyi nasip etsin. Kocasinan’ın hizmet alanı çok geniş, dolayısıyla tüm yerleşim birimleri hizmet beklemektedir. Kocasinan Belediyesi'nin bu tesis ile birlikte asfaltlanmadık yol bırakmayacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yaklaşık 15 gündür tesisimiz kendi asfaltını üretmektedir. 240 ton /saat kapasiteli olan tesisimiz, kamu ve özel olmak üzere en yüksek kapasiteli tesis olma özelliğini taşımaktadır. Merkezdeki en büyük ilçe olmamız dolayısıyla çok ciddi mana da yol ağına sahibiz. Gerek yenilenmesi gereken yollar gerekse yeni yapılmakta olan yollar için asfalt olmazsa olmazımızdır. Kayseri’ye ve Kocasinan’a daha güzel hizmetler verebilmek için bu tesisimizi ilçeye kazandırdık” dedi.

Vali Kamçı'nın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in, ilçeye yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Çolakbayrakdar’ı tebrik etmesi ile ziyaret sona erdi.