E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, İFTAR SONRASI POLİSLERİ ZİYARET ETTİ

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, iftarda, teravihde ve sonrasında farklı mahallelerde vatandaşlarla buluşurken, vatandaşın huzur ve güvenliği sağlayan güvenlik güçlerini de ihmal etmedi.

Başkan Çolakbayrakdar, teravih namazının ardından Yenişehir Polis Merkezi’ne giderek, vatandaşın güvenliğini sağlamak için gece-gündüz çalışan ve görevini her koşulda büyük bir özveriyle yerine getiren nöbetleri başındaki polisleri ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Çolakbayrakdar’a Başkan Yardımcı Hasan Kılıç eşlik etti. Görevi başındaki polislerle tek tek tokalaşan Başkan Çolakbayrakdar, onlarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Polislere hayırlı nöbetler dileyen Başkan Çolakbayrakdar, “Emniyet kuvvetlerimiz, polisimiz, askerimiz canla başla mücadele ediyor. Allah tüm güvenlik güçlerimizi her türlü beladan ve terör saldırılarından korusun. Gerek şahsım gerekse Kocasinan Belediyesi olarak güvenlik güçlerinin her daim yanındayız ve destekçileriyiz. Gönülden inanıyor ve biliyorum ki, ülkemizin birlik ve beraberliğine kast edenleri bertaraf ederek terörün kendisini ve izlerini bu topraklardan sileceğiz. Allah milletimizin ve devletimizin gücünü arttırsın” diye konuştu.

Sürpriz ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade eden polis memurlarının, Başkan Çolakbayrakdar ve beraberindekilerle hatıra fotoğrafı çektirmesiyle ziyaret son buldu.