E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR “KIRSALIN YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTİYORUZ”

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Akçatepe, Kızık ve Güneşli Mahallelerinde yapılan yatırım ve hizmetleri yerinde inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, bölgede yeni yaşam alanları oluşturarak, kırsalın yaşam kalitesini yükselttiklerini vurguladı.

Başkan Çolakbayrakdar’a incelemeler sırasında, Başkan Yardımcısı Ali Bulu’nun yanı sıra AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç ve birim müdürleri eşlik etti. Mahalleleri adım adım gezen Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların ilgisiyle karşılaştı. Mahalle sakinleriyle hasbihal eden Başkan Çolakbayrakdar, yapılan çalışmaları kontrol ederken; çalışmaların hızlı bir şekilde bitirilmesi için gerekli talimatları verdi. Yapılan hizmetlerden dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a dua eden vatandaşlar da, “Allah Razı olsun. Yollarımız çok güzel oluyor” diye sevinçlerini dile getirdi.

Ziyaret sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın tüm mahallelerini güzelleştirmeye, değiştirmeye aralıksız devam ettiklerini vurgulayarak, “Yenileme çerçevesinde, alt ve üst yapı, yol, kaldırım ile çevre düzenlemesi gibi bütün çalışmaları yaparak ‘Yeni Kocasinan’ı hızlı bir şekilde oluşturuyoruz. Kırsal mahallelerde yenileme çalışmalarının yanı sıra yeni yerleşim alanları ve alternatif yollar da oluşturuyoruz. Yaptığımız yatırımlar neticesinde ilçemiz hızlı bir şekilde büyüyor, gelişiyor. Çalışmalar tamamlandığında bölgemiz, daha modern bir görünüme ve daha sağlıklı bir alt yapıya kavuşmuş olacaktır” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, kırsal mahallelerin değerine değer katmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.