E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “TARİHİ ZAFERLERLE DOLU BİR MİLLETİZ”

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Çolakbayrakdar mesajında şu ifadeleri kullandı:

“30 Ağustos, Türk milletinin tarihinde dönüm noktası sayılacak şanlı zaferin bayramıdır. Kurtuluş Savaşımızın zor koşullarında, milletimizin kahramanlığı ve askerimizin cesareti ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün komutasında zafere ulaşılmıştır. Milletimiz, çok zor şartlar altında Kurtuluş Savaşında kazandığı birlik ve beraberlik sayesinde barış ve huzur ortamını korumaya devam etmektedir. O dönemleri anlatırken ;

Asım'ın nesli... diyordum ya... nesilmiş gerçek:

İşte çiğnetmedi namusunu, çiğnetmeyecek.

Diyen istiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un, dizelerindeki haklı gururu yaşıyoruz. Düşmana karşı 95 yıl önce nasıl mücadele ettiysek bugün de aynı mücadeleyi verme kararlılığı ile vatandaşlarımızın, Misak-i Milli sınırlarımızın ve hatta İslam Dünyasının güvenliği için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, muasır medeniyetin tüm imkanlarından yararlanmamızı sağlayan Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanı ve bayrağı uğruna canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor, tüm halkımızın Zafer Bayram'ını en içten duygularımla kutluyorum.