E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, KURBAN KESİM YERLERİNDE

Kocasinan Belediyesi, ilçe sakinlerinin Kurban Bayramını daha sağlıklı, daha rahat, daha temiz ve daha huzurlu geçirmesini sağlamak adına modern mobil kesimhaneleri ve modern kurban satış alanlarında tüm hazırlıklarını tamamladı.

Hazırlıkların tamamlandığı Oymaağaç Mahallesi’ni ziyaret eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Çolakbayrakdar’a incelemeler sırasında Başkan Yardımcısı Hasan Kılıç ile belediye birim müdürleri eşlik etti. Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların daha sağlıklı, daha güvenli ve daha huzurlu bir ortamda kurban ibadetlerini yerine getirebilmeleri için hazırlıkların tamamlandığını belirtti.

Modern kurban kesim yeriyle Türkiye’ye örnek olduklarını kaydeden Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak vatandaşlarımızın kurban ibadetlerini rahat, hijyenik ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirebilmeleri için Oymaağaç bölgesinde hazırlamış olduğumuz kurban kesim ve satış alanında son kontrollerimizi yaptık, her şey hazır. Kurban kesimlerinin yapılabilmesi için hazırlamış olduğumuz büyükbaş için 3 adet, küçükbaş için de 2 adet olmak üzere mobil kesimhanelerde gerekli çalışmalarımız tamamlandı.” ifadelerini kullandı.

Kocasinan Belediyesi olarak vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir şekilde ibadetlerini yerine getirmeleri için hazırlıklar yapıyoruz ve burada kurban kesim hizmeti veriyoruz. Bu yıl da geçen yıllarda olduğu gibi alnımızın akıyla bu hizmeti yerine getirebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kesim yerimizde ayrıca kurban satışı için hazırlanan modern alanlarımız da var. Esnaflarımız da sunduğumuz hizmetlerden oldukça memnun. ” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar sözlerini, “Bayram namazının akabinde burada kurbanlarımız kesilebilecek durumda. Vatandaşlarımıza her zaman olduğu gibi güzel hizmetleri ayaklarına getirebilmek, onlara daha güzel hizmeti sunabilmek için yapmış olduğumuz çalışmaları devam ettiriyoruz. Bayram günü vatandaşlarımızın özellikle belediyelerimizin kesim için önermiş olduğu alanlarda kesim yapmaları noktasında hassasiyet göstermelerini rica ediyorum. Çünkü biz bu alanlarda temizlikle ilgili her türlü önlemleri aldık. Kesimin ardından oluşacak atıkların atılabilmesi için de belediyelerimiz tüm imkanlarını seferber ettiler. Şimdiden bayramınız mübarek olsun.” diyerek noktaladı.