E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR OYMAAĞAÇDA VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar Kurban Bayramının ilk gününde Oymaağaç Kurban Kesim yerinde vatandaşlarla bayramlaştı.

Kocasinanlılara en iyi hizmeti vermek adına oluşturulan Oymaağaç kurban kesim yerinin teknolojik, hijyenik ve sıhhi bir kesim alanı olması adeta vatandaşları bu alana çekti. Kocasinan Belediyesi tarafından alana gelen yetişkinler için tasavvuf musikisi dinletisi, çocuklar içinse birbirinde eğlenceli oyun grupları hazırlandı. Kocasinanlılarsa tesisin kendileri için büyük kolaylık olduğunu belirterek Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür ediyor.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da bayramın birinci gününde vatandaşlarla bir arada olabilmek adına Oymaağaç’taydı. Sabahın erken saatlerinden itibaren mesaideki belediye personeli ile daha sonra da vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Çolakbayrakdar, miniklerle de bol bol vakit geçirdi.

Kocasinan Belediyesi tarafından kurulan Oymaağaç kurban kesim merkezinin hizmet kalitesini her yıl artırdığını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinanlıların Kurban ibadetlerini huzurlu ve sıhhi bir şekilde yerine getirebilmeleri için gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızın da bu hizmetlerden yararlanıp bizlere memnuniyetlerini bildirmeleri mutluluk verici. Kesim merkezimizde işinin ehli kasaplar tarafından kurbanların kesiliyor olması, en güzel şekilde paketlenip teslim edilmesi beğeni topluyor. Düzenli bir ortamda çevreyi kirletmeyen bir organizasyon olması da vatandaşların öncelikle Oymaağaç’ı tercih etmeleri için bir başka neden.” şeklinde konuştu.

Bayram tatili için şehir dışında olan ve araç kullananlar için de uyarılarda bulunan Başkan Çolakbayrakdar, “Lütfen trafik kurallarına uyun ve frene değil kurallara güvenin” dedi.

Başkan Çolakbayrakdar daha sonra kurban kesim merkezine gelen vatandaşlara kendi elleriyle ekmek arası kavurma ve ayran ikram etti.