E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR KOCASİNAN’IN BÜYÜK BİR AİLE OLDUĞUNU GÖSTERDİ

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar her fırsatta dile getirdiği “Biz Kocasinan Olarak Büyük Bir Aileyiz” cümlesinin hakkını bir kez daha verdi. Bayram süresince çeşitli ziyaretlerde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, eşi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte Kocasinan sakinlerinin evlerine konuk olup, bayramlarını kutladı. Gittiği her evde mutlulukla karşılanan Başkan Çolakbayrakdar, “Bu şehre hizmet etmenin ve bu hizmetin güler yüz olarak dönmesinin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.” dedi.

Yapılan sosyal etkinliklerde özellikle şehit ailelerine yer vermeyi ihmal etmeyen Başkan Çolakbayrakdar, bayramda da şehit ailelerini unutmadı. Başkan Çolakbayrakdar, eşi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte, terör şehidi Fikret Tunç’un eşi Nuray Tunç ve ailesini ziyaret etti. Şehit ailesinin mutlulukla karşıladığı Başkan Çolakbayrakdar, aileyle bir süre sohbet ettikten sonra Kocasinan sakinlerine ziyaretlerini sürdürdü.

Argıncık Mahallesine giden Başkan Çolakbayrakdar, eşi ile birlikte önce Çakmak ailesini daha sonra üçüz bebekleri olan Meşeli ailesini ziyaret etti. Ziyaretlerde özellikle çocukların gözdesi olan Başkan Çolakbayrakdar, ziyaret sırasında hem ailelerin taleplerini dinledi hem de çocuklarla keyifli sohbetlere imza attı. Büyüklerin ellerini öpmeyi unutmayan Başkan Çolakbayrakdar, Uzun ailesini de ziyaret ederek büyüklerin duasını bir kez daha almış oldu.

Başkan Çolakbayrakdar, “Hep dile getirdiğim gibi Kocasinan büyük bir aile. İşte bu aile her geçen gün daha da büyüyen, daha mutlu ve daha huzurlu bir hale geliyor. Vatandaşlarımızla birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içinde gönül birliği oluşturuyoruz. Bundan dolayı adeta Kocasinan ailesiyle gönülden gönüle bir iletişim kurduk. Çünkü sohbetimizi samimiyet ve güven üzerine kuruyoruz. Bu şehre hizmet etmenin ve bu hizmetin güler yüz olarak dönmesinin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Allah birliğimizi beraberliğimizi dirliğimizi bozmasın.” diye konuştu.