E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN BELEDİYE MECLİSİ EYLÜL AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kocasinan Belediyesi’nde Eylül Ayı Meclis toplantısı bayram tatilinin ardından ilk mesai gününde gerçekleştirildi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, oturumu meclis üyelerinin ve vatandaşların geçmiş Kurban Bayramını kutlayarak açtı. Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak vatandaşlarımızın daha sağlıklı bir şekilde kurban ibadetlerini yerine getirebilmeleri için yürüttüğümüz çalışmaları, bu yılda geçen yıllarda olduğu gibi alnımızın akıyla yerine getirdik” dedi.

Meclis toplantısının açılışında konuşan Başkan Çolakbayrakdar, kayınpederini kaybeden MHP Grubu Meclis Üyesi Kazım Yücel’e baş sağlığı dileyerek, “Rabbim sağlık, sıhhat içerisinde nice nice bayramlar erişmeyi nasip eylesin. Kocasinan Belediyesi olarak vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve daha temiz bir şekilde kurban ibadetlerini yerine getirebilmeleri için yürüttüğümüz çalışmalar, bu yılda geçen yıllarda olduğu gibi alnımızın akıyla yerine getirdik. Yapmış olduğumuz kurban kesim üniteleri ve hizmetlerimizle vatandaşlarımızın memnuniyetini kazandık bu da bizleri mutlu etti. Bu vesileyle tüm emeği geçen personelime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar’ın konuşmasının ardından 9 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda Oymaağaç, Mithatpaşa, Oruçreis, Mimarsinan ve Kötügöller mahallelerinde çeşitli imar plan maddeleri görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemdeki maddeler görüşüldükten sonra toplantı sona erdi.