E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “KAYÇEV, KOCASİNAN’NIN DEĞERİNE DEĞER KATIYOR”

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Anadolu’nun tek ve en modern geri dönüşüm tesisi KAYÇEV’de incelemelerde bulundu. Başkan Çolakbayrakdar, geri dönüşüm tesisi KAYÇEV’in Türkiye’ye örnek olduğunu vurgulayarak, tesisin Kocasinan’a ve Kayseri’ye değer kattığını söyledi.

Kocasinan Belediyesi bünyesindeki kısa adı KAYÇEV olan Çevre Teknolojiler ve Enerji San. Tic. A.Ş’i gezen ve çalışmaları inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak daha temiz ve daha yaşanabilir Kocasinan’ı oluşturmak için özveriyle çalıştıklarını belirtti. Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi’nin geri dönüşümde yaptığı projelerin Türkiye’ye örnek olduğunu ifade ederek, “Doğayı ve çevreyi korumak, gelecek nesillerimize daha sağlıklı ve daha yaşanabilir bir çevre bırakmak ve ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla atıkların önemli olduğunu biliyoruz. Bu konuda Kocasinan Belediyesi olarak yatırımlar yapıyoruz ve sürekli farklı projeler üretiyoruz. Sadece Kocasinan için değil, Türkiye için çalışıyoruz. Bu çerçevede Kocasinan’a kazandırdığımız; son teknolojiyle donatılmış Anadolu’nun tek ve en modern geri dönüşüm tesisi KAYÇEV, günlük 40 ton atık işleme kapasitesine sahiptir. Tesisimizde; kağıt, metal, plastik, cam, kompozit ambalaj ve katı atıkları geri dönüşüme kazandırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, geri dönüşümün yalnızca bugün yaşayanlar için değil, gelecek nesiller içinde büyük bir kazanç olduğunu sözlerine ekledi.