E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN AKADEMİ’DE KURS KAYITLAR BAŞLADI

Her geçen gün hızla büyüyerek farklı kurslar açan Kocasinan Akademi de heyecanla beklenen yeni eğitim dönemi kayıtları başladı. Yeni eğitim döneminde meslek edindirme kurslarına daha fazla ağırlık veren Kocasinan Akademi’de, Adli Kalem İşlerinden, İşaret Diline, Hasta Kabul İşletmelerinden, Bilgisayar Destekli Muhasebeye kadar farklı kurslar yer alıyor.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Hemşehrilerimiz için sosyal, kültürel, mesleki ve eğitimsel açıdan daha donanımlı ve meslek sahibi olabilmeleri için farklı branşlarda kurslar açıyoruz. Yeni eğitim döneminde kurslarımıza kayıtlarımız başladı. Kocasinan Akademi çatısı altında tesislerimizde açtığımız kurslar sayesinde kursiyerler hem eğlenerek öğreniyor hem de sosyalleşerek keyifli zaman geçiriyorlar. Ayrıca hanım kardeşlerimizin daha donanımlı bireyler olabilmeleri için farklı branşlarda meslek kursları açıyoruz. Açtığımız kurslara hanım kardeşlerimiz yoğun ilgi gösteriyor. Öncelikle ilgilerinden dolayı herkese teşekkür ederim. Hanım kardeşlerimiz öğrendikleriyle, aile bütçesine, ülkemize ve Kayseri ekonomisine katkıda bulunmasını sağlıyor. Kocasinan Belediyesi olarak bizler bu yönde hizmet vermekten de mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademi ile eğitim, sosyal, kültür, sanat, spor gibi hayatın her alanında bölge sakinlerimize daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

2 Ekim Pazartesi Günü başlayacak olan Kocasinan Akademi Yakut Tesisi’nde kurslarda; Adli Kalem İşleri, İşaret dili, İngilizce A1 Seviye, Arapça A1 Seviye, Diksiyon, Bilgisayar Temel Kullanımı, Hasta Kabul İşlemleri, Aşçılık, Pastacılık, Nakış, Çeyiz Ürünleri Hazırlama, Takı Tasarımı, Kağıt Rolyef, Yağlı Boya, Dekoratif Ahşap Süsleme, Cam Boyama, Bilgisayar Destekli Muhasebe ve Temel Makyaj gibi kurslar verilecek.