E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR “YOL; MEDENİYETTİR”

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Zümrüt Mahallesi’nde yapımı devam eden Vezirler Yol Projesi’ni inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, Kuzey Çevre Yolu’nu Osman Kavuncu Bulvarı’na bağlayan yeni yolun Türkiye’ye örnek olacağını vurguladı.

Zümrüt Mahallesi’nde yapımı devam eden yolun eksiksiz ve kusursuz olması için büyük bir titizlikle çalışmaları takip eden Başkan Çolakbayrakdar, yapılan yol hakkında yetkililerden bilgi aldı. Başkan Çolakbayrakdar, ‘Yol medeniyettir’ anlayışı ile yeni asfalt plentiyle Kocasinan’ın dört bir yanında yeni yollar yaparak ve mevcut yolları yenileyerek, ulaşımı daha konforlu hale getirdiklerini söyledi. Başkan Çolakbayrakdar, “Zümrüt Mahallesi Vezirler Caddesi’ndeki yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Burada yaptığımız çalışmayla Kuzey Çevre Yolu’ndan başlayarak, Osman Kavuncu Bulvarı’na kadar yeni bir aksı bölgemize kazandıracağız. Yeni yollar bölgeye yeni çehre kazandırıyor ve bu bölgenin hızlı bir şekilde imarlaşmanın önünü açıyor. İnşallah yolla birlikte buradaki parsel ve arsalarla ilgili yoğun imar hareketlerinin olacağını ümit ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“Yeni yolu, üst yapı, alt yapı, bisiklet, yaya ve yol faaliyetleri gibi önceden planlayarak yapıyoruz” diyen Başkan Çolakbayrakdar, yapılan yolun Türkiye’ye örnek teşkil edeceğini ifade ederek, “İlçemizde ulaşımı daha konforlu hale getiriyoruz. Bu kapsamda 30 metre genişliği ile 1,5 kilometre uzunluğu olan yeni yolda; çift gidiş-çift geliş bölünmüş yol yapıyoruz. Ayrıca kaldırım kenarlarına bisiklet yolu yapıyoruz. Yeni yol, Kocasinan’a yapacağımız yeni yolların örneğini göstermektedir” diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, yapılan yatırımlarla birlikte Kocasinan’ın hak ettiği değere kavuşacağını sözlerine ekledi.