E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN BELEDİYESİ, MAHZEMİN SEMT KONAĞI’NI HİZMETE AÇTI

Kocasinan Belediyesi tarafından yapılan Mahzemin Mahallesi Semt Konağı’nın açılışı, bölge sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, açılışta yaptığı konuşmada, Kocasinan Belediyesi olarak insan ve hizmet odaklı projeler ürettiklerini vurgulayarak, mahalle sakinlerinin isteği üzerine semt konağının yapıldığını söyledi.

Semt Konağı açılışına Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın yanı sıra Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Kaymakamı Mustafa Kılıç AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, mahalle halkı ve davetliler katıldı.

Programda konuşma yapan Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Kocasinan Belediyesi tarafından mahallenin ihtiyacını karşılayacak modern bir tesis yapıldığını belirterek, “Mahallenin yaşamına değer katacak olan tesise emeği geçen başta Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de Mahzemin Mahallesi’ne semt konağını kazandıran Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise Kocasinan Belediyesi olarak insan ve hizmet odaklı projeler ürettiklerini vurgulayarak, “Hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmak ve onları daha da mutlu edecek projeler hazırlıyoruz. Her bir mahallemizin özelliklerine, beklentilerine ve yaşam şekline göre proje üretiyoruz. Bunları yaparken önceden mahallelerimizi ziyaret ederek, mahalle sakinlerinin tek tek taleplerini alıyoruz. Sonrasında ise onların refahını artıran sosyal alanlar yapıyoruz. Açılışı yaptığımız semt konağının da mahalle sakinlerinin talebi üzerine ortaya çıkmıştır” diye konuştu.

“Bizler şehre hizmet etmek için varız” diyen Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’a ve Kayseri’ye hizmet etmek için gece-gündüz demeden çalıştıklarına dikkat çekerek, “Var gücümüzle çalışıyor, her geçen gün hizmetlerimizi artırarak devam ettiriyoruz. Gerek hükümetimizin gerekse Büyükşehir ve Kocasinan Belediyelerimizin hizmetleriyle mahallelerimizin değerine değer katmaya devam ediyoruz. Bunlardan biri olan Mahzemin mahallemize yapılan kapalı devre sulama sistemi ile toprakların verim daha da artmıştır. Ayrıca çiftçilere alternatif ürün çeşitleri sunarak, Kayseri ve ülke ekonomisine katkı sağlaması için tıbbı ve aromatik bitkilerin yetiştirilmesini sağladık. İnşallah çiftçilerimiz tarafından bu ürünler yaygın bir şekilde ekilip, biçilerek hem kendi ekonomilerine hem de şehrin ekonomisine daha fazla katkı sağlamış olacaklar. Kocasinan Belediyesi olarak üreticilerimize ve çiftçimize desteğimizi artırarak, devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, semt konağının bölge sakinlerine hayırlı olmasını dileyerek sözlerini noktaladı.

Konuşmaların ardından Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile birlikte protokol üyeleri kürsüye çıkarak, Mahzemin Mahalle Semt Konağı’nın açılışını yapmasıyla program sona erdi.