E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “KOCASİNAN’IN TÜM YOLLARINI YENİLEYECEĞİZ”

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Serçeönü ve Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yenileme çalışmalarını inceledi. Kocasinan sakinlerine daha iyi hizmet için hafta sonunu hafta içine katarak çalışan Başkan Çolakbayrakdar, “Hedefimiz Kocasinan’da yenileme ihtiyacı olan tüm yolları yenilemek.” dedi.

Başkan Çolakbayrakdar, Başkan Yardımcısı Ali Bulu ve birim müdürleriyle birlikte ilk olarak Serçeönü Mahallesi’nde cadde cadde gezerek yapılan yol, kaldırım ve otopark çalışmalarını inceledi. İnceleme sırasında hem esnaf hem de vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, bir mühendis gözüyle kaldırım çalışmalarının inceliklerini de işçilerle paylaştı.

Kocasinan’ın dört bir yanına hizmet atağını sürdüren Başkan Çolakbayrakdar, “Mahallelerimizin her birini ‘Yeni Kocasinan’a hazırlamak için yoğun bir şekilde yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda Serçeönü Mahallesi’nde yılsonuna kadar yenileme çalışmalarımızı tamamlamayı hedefliyoruz. Yol, kaldırım ve asfaltlama çalışmalarının yanı sıra bölgenin ihtiyacını karşılayacak şekilde otoparklar yapıyoruz. Çalışmalar tamamlandığında mahallemizin yollarını en güzel şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, ardından Fuzuli Caddesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını kontrol etti. Çalışanlarla sohbet edip onlara baklava ikram eden Başkan Çolakbayrakdar, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin farklı mahallelerde eşzamanlı olarak çalışmaya devam ettiğini vurguladı. Başkan Çolakbayrakdar, “Fuzuli Caddesi’nde yoğun bir şekilde asfaltlama çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İnşallah asfaltlama çalışmamızın 1.etabını tamamlamış olacağız. Diğer yerleri de parça parça yaparak bölge sakinlerinin hizmetine sunacağız. Hedefimiz Kocasinan’da yenileme ihtiyacı olan yolları yenilemek. Bu yıl şükür Allah’a planladığımız şekilde yollarımızı neticelendirdik. Önümüzdeki yılla ilgili programlama yapıyoruz. Program dahilinde Kocasinan’ın yenileme ihtiyacı olan bütün cadde ve sokaklarını yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan’ı geleceğe hazırlamak için mahalle mahalle, sokak sokak ve her bir cadde de çalışmalarımız devam edecek” diye sözlerini noktaladı.

Çalışmaların yapıldığı bölgelerdeki vatandaş ve esnaflar da Başkan Çolakbayrakdar’a ve Kocasinan Belediyesine teşekkür ederek yapılan hizmetleri çok beğendiklerini dile getirdi.