E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “DAHA YEŞİL KOCASİNAN İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Sancaktepe Mahallesi’nde yapımı devam eden caminin çevre düzenlemesi ve park çalışmalarını inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, daha yeşil ve daha ferah Kocasinan için gece-gündüz durmadan çalıştıklarını vurguladı.

Vatandaşların daha huzurlu bir şekilde ibadetlerini yapmaları için camilerin etrafında çevre düzenleme çalışmaları yaptıran Başkan Çolakbayrakdar, bu kapsamda Sancaktepe Mahallesi’nde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Yeşil alan ve park yapım çalışmalarını da denetleyen Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın dört bir yanında yeni parklar ve yeşil alanlar oluşturduklarını söyledi.

İlçe genelinde fiziki mekanların daha güzel olmasına büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanların çevre düzenlemesiyle birlikte, bölgenin ihtiyacına göre yeni sosyal alanlar yapıyoruz. Mahallemize yaptığımız yeni parkı ve oyun alanını bölge sakinlerimizin hizmetine sunacağız. Parkımızda çocuklarımız için, daha güvenli bir şekilde oynayabilecekleri yeşil alanlar ve oyun grupları yer alacak. Büyüklerimiz için ise daha rahat bir şekilde vakit geçirebilecekleri bir park tasarladık. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.

“Mahallelerimiz çalışmalarımızla büyük bir değişim, yenilik ve gelişim yaşıyor” diyen Başkan Çolakbayrakdar, imarlaşma çalışmasıyla birlikte bölgede ihtiyaç duyulan sosyal alanlar yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.