E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE ERCİYESEVLER TESİSİNİ TANITTI

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Meclis Üyelerine, Kocasinan Akademi çatısı altında hizmet vermeye başlayan Erciyesevler Mahallesi’ndeki sosyal tesisi gezdirdi. Modern tesis hakkında, AK Parti ve MHP’li Meclis Üyelerine detaylı bilgi aktaran Başkan Çolakbayrakdar, tesisin kısa sürede bölge sakinlerinin sosyal hayatına renk kattığını ve ilginin yoğun olduğunu vurguladı. Tesisi beğeniyle inceleyen Belediye Meclis Üyeleri ise akademi merkezlerinin Kocasinan için büyük bir kazanç olduğunu söyledi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, meclis üyeleriyle birlikte Hüsn-i hat, tezhip,  robotik kodlama, çini bezeme, pastacılık ve aşcılık kursları ile spor alanlarını tek tek gezdi. Başkan Çolakbayrakdar, misafirlerine kurslar, spor aktiviteleri ve sunulan hizmetler hakkında bilgiler vererek, “Kocasinan Akademi çatısı altında hizmet vermeye başladığımız yeni tesisten, gündüz hanım kardeşlerimiz faydalanırken akşam 17.00’den itibaren ise erkekler faydalanmaktadır. Burada, eğitim, kültür, sanat, spor gibi hayatın her alanında 7’den 70’e herkese daha iyi hizmet veriyoruz. Tesisimiz, henüz çok kısa bir süre önce hizmete girmiş olmasına rağmen bölge sakinlerinin yoğun ilgisini görüyor. İlgilerinden dolayı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, modern tesislerle Kocasinanlılara daha iyi ve daha kaliteli hizmet sunmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

AK Parti’li ve MHP’li Meclis Üyeleri ise tesisi çok beğendiklerini dile getirerek, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.