E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN’DA VATANDAŞLAR HİZMETİ YERİNDE GÖRÜYOR VE TAKDİR EDİYOR

Kocasinan Belediyesi’nin, bölge sakinlerine, ilçe genelinde yaptığı hizmetleri yerinde göstermek amacıyla düzenlediği tanıtım gezileri devam ediyor. Kocasinan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Argıncık Kayabaşı Mahallesi sakinleri projeleri tek tek yerinde gördü.

 İlk olarak teknolojiyle donatılmış Anadolu’nun en modern geri dönüşüm tesisi KAYÇEV’i gezen Kayabaşı Mahalle Muhtarı Şeref Yılmaz ve mahalle sakinleri, tesisin işleyişi hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Ardından çevre dostu özelliğiyle dünya standartlarında asfalt üreten Asfalt Plenti’ni inceleyen vatandaşlar, tesisin tüm Türkiye’ye örnek gösterilecek bir proje olduğunu söyledi. Sonrasında ise Yeşil Mahalle Kurs Merkezini ziyaret ederek, el emeği göz nuru ürünleri inceleyen ilçe sakinleri, yapılan çalışmaları gözlemledi. Sosyal belediyecilik alanında örnek gösterilen Sosyal Market’i de inceleyen bölge sakinleri, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Kasım Herdem’den sosyal market ve Kocasinan Gönüllüsü projesi hakkında bilgiler aldı. Kocasinan Akademi çatısı altında yalnızca hanımlara özel eğitim, spor, kültürel hizmet veren Yakut tesisini ziyaret eden vatandaşlar, ardından Selçuklu Uygarlığı Müzesi’nde tarihe yolculuk yaptı.

Son olarak ise Kocasinan Belediyesi hizmet binasını ziyaret eden Argıncık Kayabaşı sakinleri, Bayın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Selda Sermin Polat’ in ilçeye yapılan hizmetler hakkında gerçekleştirdiği sunumu takip etti. 2017 yılında Kocasinan Belediyesinin birçok projeyi hayata geçirdiğini belirten Selda Sermin Polat, “Kocasinan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çolakbayrakdar, gecesini gündüzüne, hafta sonunu hafta içine katarak ekibiyle birlikte mahalle mahalle, sokak sokak gezip, bölgede yapılması gereken ne varsa yerinde tespit edip, daha iyi hizmetler için yoğun gayret sarf ediyor. Sayın Başkanımız, Kocasinan sakinlerinin yaşam standardını yükseltmek ve daha iyi hizmet edebilmek için yeni ve farklı çalışmalara imza atıyor.” ifadelerini kullandı.

Kocasinan Belediyesi’nin, 3 ana başlık altında çalışmalarını yürüttüğünü vurgulayan Polat, “ ‘Çözüm, proje ve sosyal odaklı’ belediyecilik anlayışıyla hareket eden belediyemiz, daha yaşanabilir bir Kocasinan için çalışıyor.” dedi.

Yapılan hizmetleri yerinde gören ilçe sakinleri, Kocasinan Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı çalışmaları çok beğendiklerini ifade ederek, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.