E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNANLILAR, AKADEMİ TESİSLERİNDE VERİMLİ VE KEYİFLİ VAKİT GEÇİRİYORLAR

Kocasinan Belediyesi tarafından Kayserililerin hizmetine sunulan Kocasinan Akademi Mimarsinan sosyal tesisi; eğitim, sağlık ve kültürel hizmetlerin yanı sıra kafeteryasıyla da vatandaşların daha verimli vakit geçirdikleri bir mekan oldu. Tesisin kafeteryasını ziyaret edip, bölge sakinlerine çay ikram eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “7’den 70’e herkesin daha huzurlu ve daha mutlu olabilmesi için sosyal tesisler yapıyoruz” dedi. Mahalle sakinlerinin de Başkan Çolakbayrakdar’a duydukları sevgi ve gösterdikleri ilgi gözlerden kaçmadı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademi Mimarsinan sosyal tesisindeki Kafe Sinanda bölge sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşlarla tek tek ilgilenip, hal hatır soran Başkan Çolakbayrakdar, onlara çay ikram edip, keyifli sohbetler gerçekleştirdi. İlçe büyüklerine sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dileğinde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, “Gerek Kocasinan Belediyesi, gerekse şahsım olarak her zaman büyüklerimizin yanındayız. Kocasinan Belediyesi olarak kadın-erkek, genç-yaşlı her kesimin hayatını kolaylaştırmak ve onların mutluluklarını artırmak için canla başla hizmet üretiyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl hayata geçirdiğimiz Kocasinan Akademi ile toplumun her kesimine hizmet ulaştırarak ilçe sakinlerinin sosyal hayatına renk katıyoruz. Özellikle büyüklerimiz yaptığımız tesislerimizin kafeteryasında keyifli ve verimli vakit geçiriyorlar. Hemşehrilerim burada kitap, dergi ve günlük gazetelerini okuyup, dostluk ortamı içerisinde hoş sohbetlere imza atıyorlar. Tesisimize gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ediyor, değerli büyüklerimize hayırlı ve sağlıklı uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kocasinan Belediyesi’nin hizmetlerinden son derece memnun olduklarını dile getiren yaşlılar da dualar ederek, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkürlerini iletti.