E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNANLI MİLLİLER, MASA TENİSİ U21 AVRUPA ŞAMPİYONASI´NDA

Masa Tenisinde Milli Takımı temsil eden Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi sporcuları Özge Yılmaz ve Betül Nur Kahraman, Belarus´un başkenti Minsk kentinde devam eden Masa Tenisi U21 Avrupa Şampiyonası´nda mücadele ediyor. Şimdiye kadar çıktığı karşılaşmalarda rakipleri karşısında üstün bir oyun sergileyen Özge Yılmaz, 1.tur grup maçlarında tüm maçlarını kazanarak, 2.tur gruplara yükseldi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak geleceğin yıldızlarına büyük değer verdiklerini vurguladı. “Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız.” diyen Başkan Çolakbayrakdar, spor alanında her branşta sporculara destek verdiklerini belirterek, “Kocasinan Belediyesi Spor Kulübünün her alanda elde ettiği başarılar bizleri gururlandırıyor. Özellikle masa tenisi takımımız uluslararası başarılarla tarihe geçiyor. Özge Yılmaz ve Betül Nur Kahraman kızımız şuanda U21 Avrupa Şampiyonası’nda mücadele ediyor. Bu vesileyle Kocasinan’ın adını Uluslararası camiada duyuran tüm sporcularımıza bir kez daha teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

21 Yaş Altı Avrupa Masa Tenisi Şampiyonası’nda, Avrupa Klasmanındaki puanlarına göre Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) tarafından davet edilen Kocasinanlı Milliler, 4 sporcuyla birlikte Türkiye’yi temsil ediyor. Her defasında rekorları alt üst ederek adlarını tarihe altın harflerle yazdıran Kocasinan’ın Millileri, Belarus´un başkenti Minsk kentinde başlayan U21 Avrupa Şampiyonası´nda yine müsabakalara damga vurdu. Rakipleri karşısında üstün bir oyun sergileyen Özge Yılmaz, 1.tur grup maçlarında tüm maçlarını kazanarak, 2.tur gruplara yükseldi. Masa tenisindeki performansıyla göz dolduran Özge Yılmaz, 1.tur gruplarda Norveçli ve İtalyan rakiplerini aynı sonuçla 4-3, İsveçli Bergand´ı ise 4-2 yendi. Müsabakalarda elde ettiği başarılarla Özge Yılmaz, grup birincisi olarak 2.tur gruplara çıkmayı başardı. Çiftlerde Betül Nur Kahraman ise Macar rakiplerini 3-2 yenerek, son 16 turuna kaldı. Kocasinanlı Millilere, Milli Takım Antrenörü Halil Adak ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mücahit Soyak eşlik ediyor.

Masa Tenisi U21 Avrupa Şampiyonası, 11 Mart 2018 Pazar günü oynanacak final maçlarıyla sona erecek.