E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “OKULLARDA ÖRNEK PROJELERİ HAYATA GEÇİRİYORUZ”

Her hafta bir okul ziyareti gerçekleştiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bu sefer Avukat Ahmet Ulucan İlkokul ve Ortaokulunu ziyaret etti. Okulun, öğretmen ve öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Çolakbayrakdar, eğitim ve öğretime her zaman destek vererek, örnek projelere imza attıklarını vurguladı.

Okul girişinde çocukların yoğun sevgisiyle karşılaşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kılıç ve birim müdürleri eşlik etti. Başkan Çolakbayrakdar, ilk önce İstiklal Marşı’nın Kabulü ’nün 97. yıldönümü dolayısıyla öğrencilerin hazırlamış olduğu karakalem ve suluboya resimlerinin sergisini gezdi. Ardından öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Çolakbayrakdar, onlarla sohbet edip, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Başkan Çolakbayrakdar, “Her hafta geleceğimizi yetiştiren öğretmelerimizle bir araya gelip, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Buradaki okulda hanım öğretmenlerin daha fazla olduğunu gördük. Okulun başarısında hanım elinin değmiş olmasının da etkisi vardır. Ellerinize, emeğinize sağlık. Çocuklara vermiş olduğunuz özen ve gelmiş oldukları başarı seviyesinden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte geleceğimizin teminatı yavrularımızın yetiştirilmesi noktasında katkılarımız her geçen gün artarak devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Yüzölçümü bakımından Kayseri'nin en büyük merkez ilçesi olan Kocasinan’da bulunan tüm mahallelere hizmet ulaştırabilmek için gece-gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Rutin belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra kamu kurumlarıyla ortak işbirliği içerisinde elimizden geldiğince destek oluyoruz. Milli Eğitimimiz bunların başında geliyor. Okullarda değişik projeler üreterek, eğitime destek oluyoruz. Bunlardan biri olan okullarda hijyenik temizliğin yanı sıra çocuklarımıza yaşam alanları oluşturuyoruz” diye konuştu.

Kocasinan Akademi ile Kayserililere daha iyi hizmet verdiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Mahallelerimizde yaşayan hemşehrilerimize Kocasinan Akademi ile eğitim, kültür ve sanat gibi alanlarda hizmet veriyoruz. Bu yıl içerisinde bin 500 yakın hemşehrimize ulaştık ve bu her geçen gün hizmetimiz genişliyor. Kocasinan Akademi çatısı altında yeni tesisler kazandırmaya devam edeceğiz. General Emir Gençlik Merkezi’nde ‘Robotik kodlama’ ile ilgili çalışmalara başladık ve burada uzay ve havacılık ile ilgili açtığımız eğitimle çocuklarımızı, AR-Ge çalışmalarını yürüterek, insansız hava araçlarını yapabilecek donanıma kavuşturuyoruz” şeklinde konuştu.

Toplantı da öğretmenlerin talep ve temennilerini de dikkatle dinleyen Başkan Çolakbayrakdar, okul bahçesine açık hava santrancı yapılması talebini en kısa sürede yerine getireceklerinin müjdesini verdi.

Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk ise eğitim ve öğretime verdiği desteklerden dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Avukat Ahmet Ulucan İlkokul ve Ortaokulu Müdürü Hakan Yüksel de Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın okula büyük emek verdiklerini belirterek, teşekkürlerini iletti.

Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Çolakbayrakdar, daha sonra öğrencilere sürpriz yaparak, 5.sınıftaki öğrencilerle bir araya geldi.

Onlarla keyifli sohbetlere imza atan Başkan Çolakbayrakdar, “Bütün yaptığımız yatırımlar çocuklarımız yani sizler için” dedi.