E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN BELEDİYESİ MECLİSİ, TEMMUZ AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kocasinan Belediyesi, Temmuz ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Meclis Başkanvekili Hacı Ersu yönetiminde gerçekleştirilen meclis toplantısında 15 gündem maddesi görüşülerek, karara bağlandı. Meclis toplantısının açılışını teşekkür konuşmasıyla başlatan Hacı Ersu,  “24 Haziran’da yüksek bir katılımla gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Meclis toplantısının açılışını yapan Meclis Başkanvekili Hacı Ersu, “Ülkemizi 2018, 2023 yasama ve yürütme döneminde en iyi şekilde temsil edecek Türkiye Cumhuriyeti birinci Başkanımıza ve 27. Dönem Kayseri Milletvekillerimize, ülkemiz, ilimizin gelişmesi ve kalkınması süresinde büyük katkı sağlayacağına inancım tamdır. Bu duygularla başta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Milletvekillerimize saygı, sevgi ve hürmetlerimi iletiyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Cumhur İttifakı’nda desteklerini esirgemeyen Milliyetçi Harekat Partisi camiasına ve Meclis Grubuna teşekkür eder, Cumhur İttifakı’na gösterilen uyum ve desteğin önümüzdeki yasama döneminde de devam etmesini temenni ederim” diye konuştu.

Konuşmanın ardından gündemdeki 15 gündem maddesi görüşüldü.  Toplantıda ilk önce Pervane, Serçeönü, Mimarsinan, Kötügöller, Sümer, Zekai bey ve Mithatpaşa Mahallerinin imar planları görüşülüp, karara bağlandı. Daha sonra toplantıda Pervane Mahallesi’ndeki muhtelif ada ve parsellerdeki taşınmazların bulunduğu alanın ‘Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı’ ilan edilmesi ve ilan edilen alanda tüm çalışmaların Kocasinan Belediyesi’nce yapılması kararı oy birliğiyle kabul edildi. Toplantının bir diğer gündem maddesi olan belediyeye ait Sümer Mahallesi’ndeki parselin sağlık hizmetlerinde kullanmak üzere, Sağlık bakanlığı adına tahsis edilmesi talebi de oylandı.  Ayrıca Erkilet Mahallesi’ndeki parselin Kocasinan İlçe Müftülüğü adına tahsis edilmesi talebi görüşüldü.

Meclis Başkanvekili Hacı Ersu’nun Temmuz ayı meclis toplantısında alınan kararların şehrimize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunmasıyla toplantı sona erdi.