E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR’DAN 15 TEMMUZ MESAJI

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  Başkan Çolakbayrakdar, mesajında “15 Temmuz da istiklaline ve istikbaline sahip çıkmak için sokaklara çıkan, ülkemize pranga vurmak isteyenlerin karşısına dikilen;  ey Türk halkı, ey Kayserili hemşehrilerim; hepiniz birer kahramansınız” dedi.

15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde bir açıklama yapan Başkan Çolakbayrakdar, şu ifadeleri kullandı: “Bundan iki yıl önce 15 Temmuz Cuma günü akşamı, devletimize ve milletimize karşı hainler tarafından ağır bir darbe vurulmak istenmiştir. Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla milletimiz sokaklara, meydanlara çıkarak hainlerin yapmak istediği darbeyi engellemiştir. Vatan hainlerinin ve yurt dışındaki işbirlikçilerinin ortak hedeflerinde milletin iradesine el koymak, devletin bekasına kast etmek, vatanın bütünlüğünü ortadan kaldırmak vardı. Bu girişim karşısında millet olarak hep beraber dimdik durduk ve durmaya da devam edeceğiz.

Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; ‘meydanlarda nöbet bitti’ ama bunun dışında nöbetimiz hiç bitmedi. Her gün, her an ve her dakika yüreğimizde bu nöbet devam ediyor. Allah bir daha böyle bir tablo yaşatmasın. ‘Su uyur, düşman uyumaz’ misali her daim uyanık olmamız gerekiyor. Nöbetlerimiz meydanlarda değil her yerde devam edecek. Bundan sonra daha güzel, daha iyi şartlarda,  gelecek nesiler için çalışmaya üretmeye devam edeceğiz. Yaşadığımız olaylar bu topraklara ve insanlarımıza olan aşkımızı, sevgimizi ve muhabbetimizi daha da çok artırdı. Daha güzel Türkiye için bugün pekiştirilmiş birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun ilelebet devam etmesini diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde, 15 Temmuz şehitleri başta olmak üzere bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. Gazilerimize sağlıklı, sıhhatli hayırlı ömürler diliyorum.”