E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN BÜYÜK BİR DÖNÜŞÜMDEN GEÇİYOR

Türkiye’de örnek projelere imza atan Kocasinan Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Kocasinan Belediyesi’nin; Yunus Emre, Yavuzlar ve Gaziosman Mahallelerini de içine alarak bütün bölgeyi kapsayan kentsel dönüşüm projesi ile Kocasinan, yeniden imar ediliyor.

Kocasinan Belediyesi’nin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Yunus Emre Mahallesi’nde ki kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulunan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Yunus Emre Mahallemizdeki kentsel dönüşüm çalışmalarımız devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere vatandaşlarımızla anlaşmalarımızı tamamlamıştık. Ardından ise imarsız yapıların yıkımı, projelendirme, ruhsatlandırma ve zemin iyileştirme çalışmalarını tamamlayarak, bu yıl inşaatlara başlamıştık. İnşallah en kısa süre içerisinde de binalarımız yükselmeye başlayacak. Yunus Emre Mahallesi’nden başlayan bu dönüşüm Gaziosman ve Yavuzlar Mahallesi’ni de içine alarak bütün bölgeyi kapsayacak şekilde devam edecek. Kocasinan Bölgesi içerisinde, buna benzer mahallelerimizde de değişim dönüşümü hızlıca devam ettiriyoruz. Kocasinanımızın içerisindeki mahallelerimizi, çağdaş normlarda, güzel konutlarla, çevre düzenlemelerini yaparak, yol, park vs. ihtiyaçlarını gidererek, Kocasinan’a yakışır hale getireceğiz. İnşaatlarımız yapıldıktan sonra hak sahipleri yeni evlerine kavuşacaklar. Şimdiden yapılan çalışmaların hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak mahallelerimizin her birini ‘Yeni Kocasinan’a hazırlamak ve vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir gayret sarf ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.