E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, GÖNÜL BAĞI KURMAYA DEVAM EDİYOR

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yoğun çalışma temposu içerisinde vatandaşlarla bir araya gelmeye, onların taleplerini dinlemeye özen gösteriyor. Bu çerçevede Mevlana Mahallesi’ndeki esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Çolakbayrakdar, ziyaretlerin ardından bölgede devam eden düzenleme çalışmalarını da mühendis gözüyle inceleyerek işçilere, kaldırım çalışmalarının inceliklerini anlattı.

Mevlana Mahallesi’ndeki iş yerlerini tek tek dolaşan Başkan Çolakbayrakdar, burada esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi ve güler yüzü ile karşılandı. Bölge sakinlerinin taleplerini dinleyip sorularını cevaplayan Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşlarla uzun uzun sohbet edip keyifli dakikalar geçirdi. Mahalledeki bir fırını ziyaret ederek kendi elleriyle pide pişiren Başkan Çolakbayrakdar, güler yüzü, samimiyeti ve hoş sohbeti ile gönüllere girdi. Vatandaşların yoğun ilgisinden dolayı memnun kaldığını belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Bizleri güler yüzüyle karşılayan mahalle sakinlerimizin ve esnaflarımızın beklentisini karşılayarak, halkımıza daha kaliteli hizmeti sunmak için elimizden geldiğince çalışıyoruz. Vatandaşımızın yüzü gülerse bizimde yüzümüz güler” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, esnaf ve vatandaşlara Kocasinan Belediyesi’nin yaptığı hizmetler hakkında da bilgiler verdi. Vatandaşlar ise Kocasinan Belediyesi’nin yaptığı çalışmalardan memnun kaldıklarını belirterek Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Esnaf ziyaretlerinin ardından mahalledeki düzenleme çalışmalarını mühendis gözüyle inceleyen Başkan Çolakbayrakdar,  işçilere kaldırım çalışmalarının inceliklerini anlattı. Başkan Çolakbayrakdar, bölgedeki çalışmaların en kısa sürede bitirilerek vatandaşın hizmetine sunulacağını belirtti.