E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR; “KENTSEL DÖNÜŞÜM VATANDAŞLARIN GÜVENİYLE HIZ KAZANDI”

Türkiye’de örnek projelere imza atan Kocasinan Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle geleceğin Kocasinan’ını hızla şekillendiriyor. Bu kapsamda Uğurevler Mahallesi’nde köhne yapıların yıkımı devam ediyor. Yıkım çalışmalarını takip eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Vatandaşlarımızın bize olan güveni ve memnuniyeti sayesinde dönüşüm çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir” dedi.

Kocasinan’ın daha da güzelleşmesi için kentsel dönüşümün en önemli çalışmalarından biri olduğuna dikkat çeken Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Mahallemizde başlatmış olduğumuz Kentsel Dönüşüm Projesi, hızlı bir şekilde ilerlemektedir. Mahallemizde köhne ve sağlıksız yapıların yıkımıyla devam eden çalışmalar tamamlandığında, burada Kocasinan'ımıza yakışır yeni binaların ve sosyal donatıların temellerini atacağız. İhtiyaç olan mahallelerde başlatmış olduğumuz kentsel dönüşümle Kocasinan’ımız, çağdaş ve modern bir görünüme kavuşacak. Bu bölgede ihtiyaç duyulan yol, park, yeşil alan ve çevre düzenlemeleri gibi sosyal donatıları en kısa zaman içerisinde yerine getireceğiz. Kocasinan Belediyesi olarak ihtiyaç duyulan her alanda en iyisini sunabilmek için yoğun gayretimiz var. Göreve geldiğimden bu yana yapmış olduğumuz çalışmaları sahaya yansıttık ama tabi ki daha çok yapacak işimiz var” ifadelerini kullandı.

“Hedefler doğrultusunda adım adım Kocasinan’ı geleceğe hazırlıyoruz” diyen Başkan Çolakbayrakdar, çalışmalarla ilçenin çehresinin değiştiğine dikkat çekerek, “Bu çerçevede Uğurevler Mahallemizin, çok güzel bir mahalle olması için gayret ediyoruz. Sosyal donatılarından alt yapısına kadar daha yaşanabilir bir mahalle oluşturuyoruz. Argıncık, Gaziosman, Yunus Emre, Yavuzlar, Yenidoğan ve Oruç Reis gibi diğer mahallerimizde de ihtiyaç olan değişimi çözüm üretecek şekilde dönüştüreceğiz. Bu noktada bize destek veren hemşehrilerime teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Çünkü; bu hizmetlerimiz, onların bize güveni ve desteğiyle oluyor. Burada bu köhne binaların yıkılması demek, vatandaşlarımızın bize güveni demektir. Yakın zamanda binalar ve sosyal donatılar yaparak, onların güvenini gün yüzüne çıkarmış olacağız. Hedefimiz en hızlı şekilde kazasız, belasız projelerin inşaatını tamamlamaktır. Şimdiden bölge sakinlerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak mahallelerimizin her birini ‘Yeni Kocasinan’a hazırlamak ve vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir gayret sarf ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.