E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

MİNİKLERİN AĞACI KENDİLERİYLE BİRLİKTE BÜYÜYECEK

Gelecek nesillere daha yeşil bir Kocasinan bırakmayı hedefleyen Kocasinan Belediyesi, ‘Kocasinan’da herkesin dikili bir ağacı olsun’ sloganıyla çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu sefer de minik öğrencilerle birlikte Erkilet Mahallesi’ndeki yeni parkta ağaç diken Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Bütün gayretimiz; gelecek nesillere daha güzel bir çevre sunabilmek içindir” dedi.

Kocasinan Belediyesi tarafından Erkilet Camikebir Mahallesi’nde 182 ağacın toprakla buluşturulduğu etkinliğe, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Nuri Kuş ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kocasinan Belediyesi Meclis Üyeleri, Mehmet Tarman İlkokulu’nun öğrencileri,  öğretmenleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Programda minik çocukların sevgi seliyle karşılaşan Başkan Çolakbayrakdar, onlarla tek tek ilgilenip, keyifli sohbetlere imza attı. Minik çocuklara “Sizler büyüyen, güçlenen Türkiye’nin yapı taşlarısınız” diyen Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak yaptığımız yatırımlar sizler için, çocuklarımız ve geleceğimiz içindir. Sizlerin daha güzel bir dünyada yaşayabilmesi için bu etkinlikleri düzenliyoruz” dedi.

İlçe genelinde fiziki mekanların daha güzel olmasına büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanların çevre düzenlemesiyle birlikte, bölgenin ihtiyacına göre yeni sosyal alanlar yapıyoruz. Bu kapsamda mahallemize yaptığımız yeni parkı yeşillendiriyoruz. Parkımızda, çocuklarımız için daha güvenli bir şekilde oynayabilecekleri yeşil alanlar oluşturuyoruz. Büyüklerimiz için ise daha rahat bir şekilde vakit geçirebilecekleri bir park tasarladık. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar ile birlikte ağaç diken minik öğrenciler büyük sevinç yaşadı. Tohumlar fidana, fidanlar ağaca… şarkısını hep birlikte söyleyen öğrenciler, renkli görüntüler oluşturdu.

Öğrenciler ve öğretmenler, daha yeşil Kocasinan için ağaçlandırma çalışması yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a ve Kocasinan Belediyesi ekibine teşekkür etti.