E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR; “KOCASİNAN’DA HİZMETİN KAPASİTESİ ARTIRILIYOR”

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yapım aşamasında sona gelinen fen işlerinin atölye binasında incelemelerde bulundu. Başkan Çolakbayrakdar, şehrin inşasında önemli bir misyon üstlenecek olan yeni atölye binasının Kocasinan’a hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Geçtiğimiz yıl Fen İşleri bünyesinde hizmet vermeye başlayan asfalt plentinin tamamlayıcısı olarak tasarlanan yeni atölye binasında sona gelindi. Yeni atölyede fen işleri bünyesinde çalışan araçların bakımları yapılacak ve burada muhafaza edilecek. Ayrıca atölye içindeki sosyal donatılarla da personelin karargahı vazifesini üstlenecek. Kocasinan’a layık olduğu hizmetleri daha güzel hazırlayabilmek adına yeni hizmet binaları kazandırdıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Yeni atölye binamız asfalt plentimizin hemen yanında ve idari bina ile toplam 4.350 M² alana sahip. 5 bölümden oluşuyor. Birinci bölüm de sahada çalışan personelimiz için hazırlanmış özel olarak tasarlanmış yemekhane, banyo, soyunma odaları gibi modern kullanım alanları mevcut. İkinci bölümde ise personelimizin kullandığı araçların bakımlarının yapılacağı bir hangar ve karla mücadelede etkin olarak kullanılacak 2 hangar daha mevcut. Bunların yanında birde idari binamız var. İnşaat çalışmalarında artık sona gelindi. Çevre düzenlemesinin tamamlanmasının ardından kısa sürede açılışını gerçekleştireceğiz. Bildiğiniz üzere asfalt plentimizi hizmete açmış ve çalışmaya başlamıştık. Fen işlerimizin bundan sonra Kocasinanımıza hizmet vermeye buradan devam edecek. İyi günlerde sağlık sıhhat içerisinde hizmet versin.” şeklinde konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar sözlerini “Kocasinanımızı geliştirmek ve layık olduğu hizmeti verebilmek için alt yapısı ile birlikte her türlü tesisin donanımı da şehrimize katmaya Kocasinanımıza kazandırmaya devam ediyoruz hayırlı uğurlu olsun.” diyerek sonlandırdı.