E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR MÜSİAD HEYETİNİ AĞIRLADI

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında misafir etti. Ziyarette, Başkan Çolakbayrakdar, birlikte her zaman örnek bir dayanışma içerisinde olduklarını belirterek, “Bütün gayretimiz ve çabamız, ülke ekonomisinin 2023 hedeflerine ulaşmasıdır.” dedi.

Başkan Çolakbayrakdar’a Genel Kurul öncesi son ziyaretini yapan MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu, Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar’a ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek, “Devraldığım bu bayrağı ileri bir noktaya getirdik. Yıllarca hizmet ettiğimiz MÜSİAD Başkanlığını, Genel Kurulda yeni seçilecek arkadaşımıza devir edeceğiz. Başkanlığım döneminde sizle iletişimimiz, ileri seviyedeydi. Birlik ve beraberlik içerisinde uyumlu bir şekilde çalışarak istişarelerde bulunduk. Bundan dolayı yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“Kayseri; kardeşliğin, dostluğun, birlik ve beraberliğin yeridir” diyerek sözlerine başlayan Başkan Çolakbayrakdar ise, Kayseri için birlik beraberlik ve uyum içerisinde çalışmanın mutluluk verici olduğunu dile getirerek, “Sanayimize, iş dünyasına, şehrimize ve ülkemize yapmış olduğunuz katkılardan dolayı başta siz olmak üzere MÜSİAD Yönetim Kuruluna herkese teşekkür ediyorum. Rabbim, yeni göreve gelecek başkana ve yönetim kurulu üyelerine güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. MÜSİAD denildiği zaman; özellikle Anadolu sermayesi için son derece önemli ve itibarlı bir kurum akıllara gelmektedir. Ayrıca dünyada 180 noktada ülkemizi temsil eden bu kuruma şimdiye kadar hizmet veren herkese teşekkür ediyorum. Bütün gayretimiz ve çabamız, ülke ekonomisinin 2023 hedeflerine ulaşmasıdır.” ifadelerini kullandı.