E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNANLI ÇOCUKLARDAN MUHTEŞEM YIL SONU ETKİNLİĞİ

Kocasinan Çocuk Kulübü üyelerinin düzenlediği yıl sonu etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamlayarak, hünerlerini sergileyen Kocasinanlı çocukların etkinliği, katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Güzel bir gösteri sergileyen çocukları tebrik eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yetenekli ve donanımlı nesillerin yetiştirilmesine katkı sağladıklarını vurguladı.

Kocasinan Belediyesi tarafından milli ve manevi değerlerine bağlı nesiller yetiştirilmesi amacıyla kurulan Kocasinan Çocuk Kulübü üyelerinin düzenlediği yıl sonu etkinliğinde önemli sosyal mesajlar verildi. Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe, çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte halk oyunları, bağlama, gitar gibi birbirinden renkli gösteriler sergileyen çocukların performansları göz doldurdu. Programda çocuklar, ‘Kız İsteme Oyunu’ ve ‘Bu köy başka köy’ gibi müzikal tadında temposu oldukça yüksek oyunlarla devam etti. Etkinlikte, Kocasinanlı çocuklar doyasıya eğlenirken büyükler de hoşça vakit geçirdi.

Yoğun ilgi gören etkinlikle ilgili açıklama yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Çocuk Kulübümüzün bütün amacı; milli ve manevi değerlerimize bağlı bir nesil yetiştirmektir. Bu noktada yavrularımız için elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Düzenlemiş olduğumuz eğitimlerimizle gelecek nesillerimizi, yetenek ve ilgi alanlarına göre yönlendirerek, sosyal yaşama hazırlıyoruz. Böylelikle yetenekli ve donanımlı nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlıyoruz. Bütün gayretimiz; Büyük ve Güçlü Türkiye’nin yarınları olan evlatlarımızın daha iyi bir şekilde yetişebilmesi içindir. Biz onların geleceği için, yarınları için huzurlu ve mutlu olmaları için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile emek harcayarak, güzel bir gösteri sergileyen çocuklarımızı ve eğitmenlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Gösterileri büyük bir keyifle takip eden aileler ise verilen hizmetten çok memnun olduklarını ifade ederek,  Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.