E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN MECLİSİ’NDEN TÜM KARARLAR OY BİRLİĞİYLE

Kocasinan Belediyesi Temmuz Ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda yine örnek bir dayanışma sergilendi. Gündemde bulunan tüm maddeler oy birliğiyle karara bağlandı. Toplantıda konuşan Başkan Çolakbayrakdar, “Vatandaşlarımıza hizmetlerin en iyisini sunmak için elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. ”dedi.

Kocasinan Belediyesi Temmuz Ayı meclis toplantısında gündemde bulunan toplam 15 madde görüşülerek, oy birliğiyle karara bağlandı. Meclis toplantısında Şeker, Yakut, Mithatpaşa, Sümer, Erkilet General Emir, Oymaağaç ve Erkilet Osmangazi Mahallelerinde imar plan maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Yatırımlarla Kocasinan’ın hizmet standartlarını yükselttiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak vatandaşlarımıza daha iyi ve daha kaliteli hizmetler sunabilmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Özellikle gelecek nesillere daha yaşanabilir bir ilçe bırakma hedefinde emin adımlarla yürüyoruz. Daha modern, daha yaşanabilir ve daha güzel bir Kocasinan için çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar’ın Temmuz ayı meclis toplantısında alınan kararların şehrimize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunmasıyla toplantı sona erdi.