KOCASİNAN’DA YOLLAR DAHA GENİŞ VE KONFORLU

Kayserililer için daha güvenli ve daha konforlu yollar yaparak ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmaları hızla tamamlayan Kocasinan Belediyesi, Şeker Mahallesi’ndeki yolu yenileyerek, vatandaşların ve bölge esnafının hizmetine sundu. Şehrin altyapısını da geleceğe hazırladıklarını vurgulayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Yaptığımız hizmetler neticesinde ilçemiz daha modern bir görünüme ve daha sağlıklı bir alt yapıya kavuşuyor.” dedi.

Vatandaşlara daha konforlu ortamlar sunmak için gece gündüz demeden çalışan Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2 bin 500 ton alt temel malzeme ile bin 600 ton asfaltın kullanıldığı yolun çalışmalarını tamamladı ve vatandaşların hizmetine sundu. Mahallelerin her birini Yeni Kocasinan’a hazırlamak için yoğun bir şekilde çalışmaların devam ettiğine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar , “‘Yol medeniyettir’ anlayışı ile bütün mahallelerde yeni yollar yaparak ve mevcut yolları yenileyerek, ulaşımı daha konforlu hale getiriyoruz. Kocasinan’ı geleceğe taşıyarak dünya standartların üzerine çıkartacağız ve Yeni Kocasinan örnek teşkil edecek. Bu çerçevede hem Kayseri Erciyes Hurdacılar Sitesi esnafımıza hem de Şeker Mahallemizdeki TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşlarımıza hizmet veren yolun çalışmalarını tamamladık. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, belasız, sağlıkla iyi günlerde kullanılsın. Bütün amacımız, Kocasinan’ın bütün mahallelerinde gerekli olan ihtiyaçları anında hızlı bir şekilde çözebilmektir.” ifadelerini kullandı.

Bölge sakinleri ve esnaflar ise daha konforlu bir yola kavuştukları için Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.