E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN’DA DAHA YAŞANABİLİR BİR KAYSERİ İÇİN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, vatandaşların daha konforlu ve daha huzurlu bir şekilde yaşayabilmeleri için kamu kurum ve kuruluşların temsilcileriyle değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Kayseri’nin uyum kültürünün şehre daha güzel hizmetler yapılmasına katkı sağladığını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Vatandaşlarımıza daha yaşanabilir bir Kayseri sunabilmek için hep beraber el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Çolakbayrakdar öncülüğünde belediyenin Encümen Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sibel Livdumlu, İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan ve Büyükşehir Belediyesi yetkilileri katıldı.

“Kocasinan’ımıza, Kayseri’mize daha kaliteli hizmetler sunabilmek için yoğun gayret sarf ediyoruz.” diyen Başkan Çolakbayrakdar,  Kayseri’de kurumlar ve yöneticiler arasındaki örnek birlikteliğin bereket olarak şehre ve vatandaşlara yansıdığını belirterek, “ Kocasinan bölgesi sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlarımızın daha konforlu ve daha huzurlu bir şekilde yaşayabilmeleri için kamunun tüm kurumlarının işbirliğiyle yapabileceklerimiz neler varsa bir uyum içerisinde yapmaya çalışıyoruz. Kurumlarımızla bölgemizde ihtiyaç olan konular hakkında bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Toplantı neticesinde vatandaşlarımızın beklentilerine cevap verecek sonuçlar çıkacağına inanıyorum. Daha yaşanabilir bir Kayseri ve daha keyifli bir şehir için hep beraber el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, “Kayseri de ‘Birlikten kuvvet doğar’ sözünün en güzel örneğini sergiliyoruz ve bu doğrultuda hemşerilerimize daha ferah bir şehir sunuyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.