E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

DAHA TEMİZ KOCASİNAN İÇİN HUMMALI ÇALIŞMA

Daha temiz bir çevre sunulmasını hedefleyen Kocasinan Belediyesi, ilçenin dört bir yanında hummalı bir temizlik çalışması gerçekleştiriyor. İlçenin tüm cadde, sokak ve mahallelerini detaylı bir şekilde temizleyen Kocasinan Belediyesi, Kayserililere pırıl pırıl ortamlar sunuyor. Çevreci belediyecilik anlamında örnek teşkil ettiklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak daha temiz Kocasinan için ilçenin temizliğine azami özen gösteriyoruz.” dedi.

‘Temizlik imandandır’ anlayışıyla profesyonel bir şekilde çalışan Kocasinan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde başlattığı yaz dönemi temizlik çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, daha temiz Kocasinan için yaz dönemi temizlik çalışmaları kapsamında belediyenin tüm imkanlarının seferber edildiğini vurguladı. Başkan Çolakbayrakdar, “Daha temiz Kocasinan için ilçenin temizliğine azami özen gösteriyoruz. İlçe merkezi başta olmak üzere Kocasinan’ın dört bir yanında hummalı bir şekilde temizlik seferberliğimiz sürüyor. Daha temiz bir çevre ve daha sağlıklı bir toplum için gösterdiğimiz titizliği gayreti daha da artırarak sürdüreceğiz ve nezih bir ortamda vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Ekipler, periyodik temizlik hizmetlerinin yanında cadde, sokak ve kaldırımların tertemiz olması için her gün hummalı bir şekilde titizlikle süpürüp, temizliyor. Yaz aylarında çöplerin çevreye zehirli gaz ve koku yaymaması için çöp konteynırlarını da özel yıkama aracı ile temizleyen ekipler, vatandaşların sağlığını tehlikeye sokabilecek her türlü durumun önlenmesine yönelik tedbirler de alıyor. Temizlik ekipleri ve modern araçlar ile yürütülen çalışmalar sayesinde vatandaşlara daha temiz ve daha hijyenik bir ortam sağlanıyor.