E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNANLI ÖZGE YILMAZ, BALKAN ŞAMPİYONU OLDU

Masa Tenisinde Milli Takımı temsil eden Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Sporcusu Özge Yılmaz,  45.Büyükler Balkan Şampiyonası'nda Tek ve Çift Kadınlarda Balkan Şampiyonu oldu ve altın madalya kazandı. Spora ve sporcuya verdiği destekle dikkat çeken Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, başarıdan dolayı Özge Yılmaz’ı tebrik ederek, “Spor yatırımlarımız, başarılarla taçlanıyor” dedi.

Milli Takım oyuncusu ve Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Sporcusu Özge Yılmaz, yine altın madalya kazanarak, Kayseri’yi ve Türkiye’yi bir kez daha gururlandırdı. Karadağ'ın Başkenti Podgorica kentinde düzenlenen 45.Büyükler Balkan Şampiyonası'nda Tek Kadınlarda Özge Yılmaz; finalde Romen Tania Plaian'ı 4-3 mağlup ederek, Balkan Şampiyonu oldu ve Türkiye’ye altın madalya kazandırdı. Ayrıca Özge Yılmaz, Çift Kadınlarda Milli Sporcu Ece Haraç ile birlikte finalde Sibel Altınkaya-Gülpembe Özkaya çiftini 3-2 mağlup ederek Balkan Şampiyonu oldu.

Özge Yılmaz’ın başarısını değerlendiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Milli Takım sporcumuzu kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Takımımız ve Milli sporcularımız, elde ettiği başarılar sayesinde adlarını tarihe altın harflerle yazdırmaya devam ediyor. Kocasinan Belediyesi olarak spora yaptığımız hizmetler, meyvelerini en güzel şekilde veriyor. Sportif alanda birçok branşta başarı üstüne başarı elde ediyoruz. Bilindiği üzere kulübümüz sayesinde Kayseri, masa tenisinde Türkiye sıralamasında en başarılı il unvanını taşıyor.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, “Gerek Kocasinan Belediyesi olarak gerek ise şahsım olarak her zaman sporcularımızın yanındayız” diyerek sözlerini noktaladı.