E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN’DA YAZ KURSLARI FİNALİ, BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR İLE YAPILDI

Kocasinan Çocuk Kulübü tarafından çocuklara yönelik olarak düzenlenen spor ve kültürel içerikli yaz kursları sona erdi. Kursları başarı ile tamamlayan kursiyerler için Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın da katılımıyla bir tören düzenlendi. Törende eğitimlere katılan 273 kursiyere başarı belgesi verildi.

Yeşil Mahalle’de bulunan Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda düzenlenen törende eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamlayan kursiyerler, hünerlerini sergiledi. Etkinlikte halk oyunları, bağlama, gitar gibi birbirinden renkli gösteriler sergileyen çocukların performansları göz doldurdu. Programda Kocasinanlı çocuklar doyasıya eğlenirken büyükler de hoşça vakit geçirdi.

Kocasinan Belediyesi olarak ‘İnsan odaklı’ belediyecilik anlayışıyla hizmet ürettiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Hayatın her alanında faaliyetler yürütüyoruz. Modern dünyada belediyecilik adına neler yapılıyor ise biz de aynısını hatta daha fazlasını Kocasinan'da uyguluyoruz. Kocasinan Akademi ile başlatmış olduğumuz faaliyetlerinin devamında Gençlik Kulübü ve Çocuk Kulübe ile 7’den 70’e herkese farklı alanlarda kurslar düzenliyoruz. Kültür, sanat, spor ve eğitim gibi her alanda eğitimler veriyoruz. Hizmetlerimizle vatandaşlarımızın hayatlarına renk katıyoruz." ifadelerini kullandı. Başkan Çolakbayrakdar, konuşmasını şöyle sürdürdü; "Çocuk Kulübü ile çocuklarımızın yeteneklerini ve kabiliyetlerini gün yüzüne çıkarmalarına katkı sağlıyoruz. Bütün gayretimiz; Büyük ve Güçlü Türkiye’nin yarınları olan evlatlarımızın daha iyi bir şekilde yetişebilmesi içindir. Bizler onların yarınları için huzurlu ve mutlu olmaları için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile emek harcayarak, güzel bir gösteri sergileyen çocuklarımızı ve eğitmenlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”

Etkinliği büyük bir keyifle takip eden aileler ise Kocasinan Çocuk Kulübü’nün çalışmalarını takdir ettiklerini belirterek, Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Program, Başkan Çolakbayrakdar’ın yaz döneminde kurslara katılan 273 öğrenciye başarı belgesi vermesiyle sona erdi.