E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN BELEDİYESİ’NDEN BOZTEPE’YE DAHA KONFORLU YOL

Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Boztepe Mahallesi Mahmut Şahin Caddesi’nde asfalt yenileme, yol genişletme ve kaldırım döşeme çalışması devam ediyor. Çalışma sonrası caddenin yeni haliyle daha modern bir görünüme kavuşması ve daha konforlu hale gelmesi hedefleniyor.

Boztepe Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Başkan Çolakbayrakdar, yenileme çalışmaları kapsamında bölgeye çok amaçlı, geniş ve daha konforlu bir yol kazandıracaklarını söyledi. Daha güzel Kocasinan için her alanda çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Yol medeniyettir anlayışı ile 93 mahallede yeni yollar yapıp, mevcut yolları ise yenileyerek, ulaşımı daha konforlu hale getiriyoruz. Kocasinan’ı alt ve üst yapı çalışmalarıyla geleceğe hazırlıyoruz. Sonbahar mevsimi olmasına rağmen çalışmalarımızı aralıksız sürdürerek Kocasinan bölgesinin çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bölge sakinlerimizin Boztepe Mahallesi’nde daha konforlu yol ve kaldırımları kullanabilmesi için yenileme çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Mahalle sakinlerimizin hak etmiş oldukları hizmetleri yerine getirebilmek için çalışmalara devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar sözlerini, “Bütün gayretimiz vatandaşlarımıza daha rahat ve daha konforlu bir Kocasinan sunmak içindir.” diyerek noktaladı.