E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN BELEDİYESİ, ÇEVRE DOSTU YERALTI KONTEYNER SAYISINI ARTIRIYOR

Kocasinan Belediyesi, nüfusun yoğun olduğu noktalara toplam 60 adet yeraltı çöp konteyneri yerleştirirken, ilçe genelinde toplam 2 bin adet çöp konteynerini de yeniledi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, titizlikle yürütülen temizlik çalışmaları sayesinde vatandaşlara daha hijyenik bir ortam sunduklarını söyledi.

Daha temiz ve daha çevreci bir Kocasinan için çalıştıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, temizlik işlerine büyük önem verdiklerini ifade etti. Başkan Çolakbayrakdar, “Temizlik imandadır’ anlayışıyla daha yaşanabilir çevre için birçok projeyi hayata geçirdik. Daha temiz bir Kocasinan için hijyene dikkat ediyor, vatandaşlarımızın sağlığına azami önem gösteriyoruz. Bu çerçevede ilçe genelinde yaptığımız çalışmalarla şu ana kadar toplam 2 bin adet çöp konteynerini yeniledik. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri tarafından ihtiyaca göre ve nüfusun yoğun olduğu bölgelere toplam 60 adet yeraltı çöp konteynerinin montajı gerçekleştirildi. Dünya standartlarında hizmet verdiğimiz uygulamayla vatandaşlarımıza daha hijyenik ve daha temiz bir ortam sunuyoruz. Ayrıca konteynerler sayesinde çevre temizliğine katkı sağlıyoruz.” diye konuştu.

Vatandaşlar ise yeraltı çöp konteyner uygulamasının güzel bir hizmet olduğunu belirterek, Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.