E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNANLI KADINLARDAN BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR’A ANLAMLI TEŞEKKÜR

Kocasinan Akademi Yakut Tesisinde eğitim gören kursiyerler, kişisel becerilerini geliştirmeleri konusunda sunduğu katkı ve kadınların sosyal hayata katılımlarına öncülük ettiği için Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti. Başkan Çolakbayrakdar ise kadınların toplumda çok önemli bir yere sahip oldukları bilincinden hareketle sosyal ve kültürel alanlarda kadınlara her zaman pozitif ayrımcılık yaptıklarını söyledi.

Sosyal belediyecilik hizmetlerinin toplumsal yapının olumlu yönde gelişmesi için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Akademi çatısı altında kadınlarımıza yönelik düzenlediğimiz kurslarımızı yeni açılan tesislerimizle daha yaygın hale getiriyoruz. Bu kursları daha geniş kitlelere ulaştırmak için dünya stantlarındaki tesislerimizin sayısını her geçen gün artırıyoruz. Bunlardan biri olan Yakut Mahallesi’nde kadınlara özel yapmış olduğumuz tesisimizle; eğitim, sosyal, spor, kültürel gibi alanlarda hanım kardeşlerimize hizmet veriyoruz. Diledikleri zaman hanım kardeşlerimiz fitness salonlarında, havuzlarda spor yapabiliyor. Eğitim sınıflarımızda eğitim görüp kendilerini kültürel anlamda geliştiriyorlar. Kocasinan Belediyesi olarak hedefimiz, bu konsepte sahip tesislerimizi birçok mahallede yaygın hale getirmektir.” ifadelerini kullandı.

Kursiyerler ise kişisel becerilerini geliştirmeleri konusunda katkı sunduğu için ve kadınların sosyal hayata katılımlarına öncülük ettiği için Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.