E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “HEDEFLERİMİZE DOĞRU, ADIM ADIM İLERLİYORUZ”

Kocasinan Belediyesi Ahievran Mahallesi'nde yaptırılan sosyal tesis ve Aile Sağlık Merkezi’nin yanına Gençlik Merkezi'ni de ekledi. 3 mahalleye hizmet verecek olan merkezin inşaat çalışmalarını inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Sosyal belediyecilik ağırlıklı, hemşerilerimizin beklenti ve taleplerini karışılacak bir dönem olacağını söylemiştik. Bu doğrultuda adım adım ilerliyoruz.” dedi.

Sosyal belediyeciliği ön plana çıkartacak önemli projelere imza attıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, Kayserililerin yaşam standardını yükselten tesislerle spordan eğitime, kültürden sağlığa her alanda hizmet verdiklerini ifade etti. Ahievran Mahallesi’ne sosyal tesis ve Aile Sağlık Merkezi’nin yanı sıra Gençlik Merkezi kazandıracaklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Yavuz Selim, Kocasinan ve Ahievran Mahallesi’ne kapsayan ve ticaret alanıyla birlikte toplam 500 metrekare alan üzerinde hizmet verecek olan Gençlik Merkezi, gençlerin kitap okuyabilecekleri ve çeşitli etkinliklerle sosyal faaliyetlerde bulunacakları bir mekan olacak. İlk olarak hizmete sunduğumuz Erciyesevler Mahallesi’ndeki Gençlik Merkezi’nde gençlerimiz,  serbest zamanlarında sınavlara hazırlanarak, kitap okuyarak ve sosyal etkinliklere katılarak verimli zaman geçiriyorlar. Burası da gençlerin sosyal, fiziksel ve zihinsel birçok beceri kazandırmasında katkı sağlayacağına inanıyorum. 3 mahalleye hizmet verecek olan tesisimiz, hayırlı uğurlu olsun. Sosyal belediyecilik ağırlıklı, hemşerilerimizin beklenti ve taleplerini karışılacak bir dönem olacağını söylemiştik. Bu doğrultuda adım adım ilerliyoruz. Gerek fiziki mekanlarda gerekse sosyal faaliyetlerle hemşehrilerimizi hizmetlerimizle buluşturuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, herkesin daha mutlu ve daha huzurlu yaşayabilecekleri bir Kocasinan’ı inşa etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.