E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “DAHA DONANIMLI NESİLLERİN YETİŞMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Geleceğin Kocasinan’ını inşa etmek için okul ziyaretleri gerçekleştiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Okulun, öğretmen ve öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Çolakbayrakdar, daha donanımlı nesillerin yetişmesi için farklı proje ve uygulamalarla hayatın her alanında yer aldıklarını söyledi.

Okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Çolakbayrakdar, geleceğin teminatı çocuklara daha yaşanabilir bir Kocasinan bırakmak için öğretmenlerle fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti. Öğretmenlerin görüş ve önerilerinin önemli olduğuna dikkati çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Geleceğin Kayseri ve Kocasinan’ı için her hafta okul ziyareti gerçekleştiriyoruz. Ziyaretlerimizde geleceğimizi yetiştiren öğretmelerimizle bir araya gelip, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Özellikle rutin belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra farklı proje ve uygulamalarla hayatın her alanında yer alıyoruz. Bu noktada çocuklarımızın geleceğine yatırım yapıyoruz. Bunlardan biri olan Kocasinan Akademi ile el becerilerinden kültürel etkinliklere, sanatsal faaliyetlerden daha farklı alanlarda hizmet etmeye çalışıyoruz. Çocuk Kulübü ve Gençlik Merkezimizle de çocuklarımıza ve gençlerimize farklı bir ufuk açabilmek için çalışıyor ve geleceğe hazırlıyoruz. Daha donanımlı nesillerin yetişmesi için birçok projeyi hayata geçirdik ve çalışmalarımızı artırarak devam ettiriyoruz. Bütün gayretimiz, çocuklarımızın yüzünü güldürmek ve hemşehrilerimin hayatlarını kolaylaştırmak içindir.” ifadelerini kullandı.

Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk ise Başkan Çolakbayrakdar ile birlikte her hafta bir okul ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, “Her zaman eğitime destek veren Başkanımız, okullarla bizzat ilgilenip eğitim kalitesini daha fazla yükseltilmesi için yoğun gayret gösteriyor. Bundan dolayı Başkanımıza cani gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Bülent Doymuş da okula yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Başkan Çolakbayrakdar, ardından öğrencileri sınıflarında ziyaret edip, onlarla sohbet etti. Öğrencilerin ileride yapmak istedikleri mesleği soran Başkan Çolakbayrakdar, onlara hitaben “Allah muvaffak etsin. İnşallah istediğiniz hedeflere ulaşırsınız.” dedi.

Ziyaret, Başkan Çolakbayrakdar’ın öğrencilerin yaptığı çalışmaları incelemesiyle sona erdi.