E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “DAHA SAĞLIKLI YAŞAMA KATKI SUNUYORUZ”

Kocasinan Belediyesi ve Nuh Naci Yazgan Üniversitesi iş birliğinde yürütülen ‘Halk Sağlığı Hizmetlerinde Yardımlaşma’ çalışması kapsamında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Uygulama kapsamında 3 yıldır sahada çalışan öğrencilerle bir araya gelen Başkan Çolakbayrakdar, Kayserililere daha kaliteli ve daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri için katkı sunmaya çalıştıklarını söyledi.

Boztepe Mahallesi’ndeki sosyal tesiste öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Çolakbayrakdar, ‘En büyük gayemiz, daha sağlıklı ve daha bilinçli toplumlar oluşturmaktır.’ diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülkemizin geleceği ve toplumsal refahı için kamu, kurum ve kuruluşlarıyla iş bilirliğini önemsiyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın sağlık konusunda bilinçlendirilmesi ve daha sağlıklı yarınlarda yaşayabilmeleri için Nuh Naci Yazgan Üniversitesi ile 2 yıl önce sağlık konusunda protokol imzaladık. Buradaki yapılan çalışmalar sonunda çevremize, şehrimize ve ilçemize katkı kocayacak şekilde daha üst çalışmaları devam ettireceğiz. İnsan sağlığı çok önemlidir. Bundan dolayı yapmış olduğumuz çalışma ile hem öğrencilere sahada bir uygulama alanı sunuyoruz hem de burada yaşayan hemşehrilerimin sağlık konusunda bilinçlendirilmesine katkı sağlıyoruz. Yaptığımız hizmetler, şehri geleceğe taşıyacak çalışmalardır. Bu doğrultuda 3 yıldır sahada bir fiil çalışarak, vatandaşlarımızın daha sağlıklı bir şekilde yaşamını sürdürebilmesine katkı sağlayan öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neriman İnanç ise sosyal sorumluluk kapsamında her zaman destek olduğunu belirttiği Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür ederek, “Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak, Beslenme ve Diyetetik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümleri alanında vatandaşlarımızın bilinçlendirmesine katkı sağlıyoruz.” diye konuştu.