E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNANDA YOLLAR DAHA GENİŞ VE DAHA KONFORLU

Kocasinan'da yol yapım ve asfalt çalışmaları sonbaharda da tüm hızıyla devam ediyor. Beyazşehir Mahallesi’nde asfalt serim çalışmalarının gerçekleştirildigi yolu inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak her alanda çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Vatandaşlara daha konforlu ortamlar sunmak için çalışan Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Beyazşehir Mahallesi’ndeki 826 ve 827 sokakta yol yapımı ve asfaltlama çalışmaları yapıyor. 10 metre genişliğinde 550 metre uzunluğundaki yola,  bin 800 ton alt temel malzemesi kullanılırken, bin ton asfalt serimi gerçekleştirilmesi planlanıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, işçilerle sohbet edip, vatandaşların taleplerini dinledi. Özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Çolakbayrakdar, onlara çeşitli hediyeler verdi.

Hizmet atağını sürdüren Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak her alanda çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin farklı mahallelerde eş zamanlı olarak çalışmaya devam ettiğini belirten Başkan Çolakbayrakdar,  “Sonbahar mevsimi olmasına rağmen güzel havayı fırsat bilerek program dahilinde hızlı bir şekilde asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bütün birimlerimizle birlikte Kocasinan’ın her bir köşesinde yapılması gereken hizmetleri adım adım yerine getiriyoruz. İnşallah tüm mahallelerimizde talep edilen ne varsa birer birer tamamlayıp, ilçemizi güzelleştirmeye devam edeceğiz. Bu kapsamda ihtiyaç duyulan mahallelere yapılması gereken yeni yolları yapıyor, diğer taraftan da yol yenileme çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Her alanda çalışmalar yürüterek, Kocasinan’ımıza ve şehrimize yakışır hizmetler yapıyoruz. Vatandaşlarımızın daha konforlu bir Kocasinan'da yaşamalarını sağlamak için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyiruz. Bütün gayretimiz, vatandaşlarımıza daha rahat ve daha konforlu bir Kocasinan sunmak içindir. Yapılan çalışmaların şehrimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.