E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN YILIN SON MECLİS TOPLANTISINDA TÜM KARARLAR OY BİRLİĞİYLE

Kocasinan Belediyesi, yılın son meclis toplantısını gerçekleştirdi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda meclis üyelerinin birlik ve beraberliği göz doldurdu. Gündemde bulunan 10 maddenin tamamının oy birliğiyle karara bağlandığı toplantıda konuşan Başkan Çolakbayrakdar, engellilerin her zaman yanında olduklarını belirterek, “Engelsiz bir yaşam için her zaman yanlarındayız. Hizmetlerimizle sadece özel günlerde değil, her gün onlara destek oluyoruz.” dedi.

Kocasinan Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı'nda gündemde bulunan toplam 10 madde görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandı. Meclis toplantısında Mahzemin ve Seyrani Mahallelerinde imar plan maddeleri görüşüldü. Toplantının bir diğer gündem maddesi olan Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği ile Kayseri Engelli Spor Kulüpleri Derneği’ne nakdi yardım yapılması talepleri de oylandı. Yine bir sosyal sorumluluk örneği sergileyen Kocasinan Belediyesi Meclisinde, engellilere nakdi yardım konusu oy birliğiyle kabul edildi.

Başkan Çolakbayrakdar, engellilerin her zaman yanlarında olduklarını ve onların sosyal hayata katılımlarına büyük önem verdiklerini ifade ederek, “Gerek şahsım gerekse Kocasinan Belediyesi olarak engellilerin yaşam standardını yükseltmek için çalışıyoruz. Yaptığımız hizmetlerle engelli vatandaşlarımızla gönül köprüsü kuruyoruz. Onların güler yüzleri ve hayır duaları bizleri mutlu ediyor. Engelsiz bir yaşam için her zaman engelli kardeşlerimizin yanındayız. Hizmetlerimizle sadece özel günlerde değil, her gün onlara destek oluyoruz.” diye konuştu.

Toplantının bir diğer gündem maddesi olan Erkilet Dere Mahallesi’nde bulunan mülkiyeti Kocasinan Belediyesi’ne ait parselin, Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat Emlak Daire Başkanlığı adına tahsis edilmesi talebi de oylanarak karara bağlandı.

Başkan Çolakbayrakdar’ın, alınan kararların şehrimize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunmasıyla meclis toplantısı sona erdi.