E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

Baraj Sahil Yolu

Baraj Sahil Yolu

 

Ailenizle bütün gün vaktin nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız…

Baraj Sahil Şeridi boyunca 7den 70e herkesin hoş vakit geçirebileceği, doğa ile iç içe ortamlar oluşturulacaktır. Yürüyüş yollarından piknik alanlarına, bisiklet parkurlarından kamp alanlarına kadar ailenizin keyifle faydalanabileceği birçok sosyal aktivite bir arada bulunacaktır.


Kayserinin denizine ulaşımı sağlayan ikinci alternatif güzergah olan Yeni Sahil Yolunun  açılışını fiilen yapılmıştır.

Seçimlerden önce kurdelesini ilk kesecekleri, açılışını yapacakları ilk hizmetin Yeni Sahil Yolu olacağı söylendi. Kayserinin Denizine ulaşmak için yaşanan yol sıkıntısı çözüldü, daha etkin kullanılabilecek, alternatif, Yeni Sahil Yolu açılmıştır Yeni Sahil Yolunun çevresine kurulacak yeni tesislerle Kayserinin denizi gerçek hüviyetine kavuşacaktır.


 Erkilet ve Çevril üzerinden Kayserinin denizine ulaşan Yeni Sahil Yolunun; daha kısa, konforlu, güzel ve virajsız bir yapıya sahiptir, Yaklaşık 7 km uzunluğundaki Yeni Sahil Yolunun kenarına hoşça vakit geçirebileceğimiz çeşitli aktiviteler yapılacaktır. Yapılacak bungalov evlerin yerleride tespit edildi. Bu evlerin yanına çocuk bahçeleri, oyun grupları, bisiklet parkurları ve doğa sporlarıyla ilgili etkinlik alanları da yapacağız. Peyzaj çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Kayserinin denizi İnşallah gerçek hüviyetine kavuşacak ve daha etkin bir şekilde kullanılabilecek .


Yeni Sahil Yolunda ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarına da başlanmıştır, Yeni Sahil Yolu bütünüyle deniz kenarında devam ediyor. Yeni Sahil Yolunda gidiş ve gelişte sürekli deniz kenarında seyahat ediyorsunuz. Çok hoş, kullanışlı ve konforlu bir yol oldu. Vatandaşlarımız güle güle kullansın Kayserinin denizinin nimetlerinden faydalansın diye çalışmalar sürmektedir.