E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN’DA İKİNCİ EL EŞYALAR MUTLULUĞA DÖNÜŞÜYOR

Kocasinan Belediyesi, 2017 Yılı Temmuz ayında hayata geçirdiği Kocasinan Gönüllüsü Projesi ile ihtiyaç sahiplerinin gönüllerine dokunmaya devam ediyor. Proje ile veren elle alan el arasında hayır köprüsü kuran Kocasinan Belediyesi, Yeşil Mahalle’de kurduğu İkinci El Eşya Toplama ve Dağıtım Merkeziyle vatandaşların bağışladığı ikinci el kıyafetleri, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

 ‘Halka Hizmet, Hakk’a Hizmet’ anlayışı ile önemli hizmetlere imza atan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, İkinci El Eşya Toplama ve Dağıtım Merkezini ziyaret etti. Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların kullanmadığı giysileri ve eşyaları değerlendirerek, ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını söyledi. Kayserililerin yardımlaşma duygusunun çok güçlü olduğunu vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar,  “Kocasinan Belediyesi olarak hemşehrilerimin kullanmadıkları ihtiyaç fazlası olan ürünleri toplayıp, ihtiyaç sahiplerine veriyoruz. Burada vatandaşlarımızın vermiş olduğu ikinci el kıyafetler, çeşitlerine ve kullanılabilirlik durumlarına göre ayrılıyor. Kullanılmayacak halde olan ürünler ise tadilatları yapılıyor, yıkanıp ve ütüledikten sonra eşyalar tezgahlarda yerini alıyor. Bütün amacımız şehrimizde yaşayan vatandaşlarımıza daha iyi ve daha kaliteli hizmetler sunabilmektir. Bu noktada duyarlılık gösteren herkese teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, ikinci el eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen vatandaşların; Kocasinan Belediyesi’nin tesislerine, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne, ilçe muhtarlıklarına ve AVM’lerde oluşturulan ikinci el eşya standlarına başvurmalarının yeterli olacağını sözlerin ekledi.