E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR VATANDAŞLARLA BİR ARADA

        Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, iftar sonrası Erkilet mahallesine gitti. Burada bir süre vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, daha sonra Gül Park’a geçti. Zamanın dolu dolu geçtiği Gül Park’ta gitar çalan gençlerin yanına giden başkan Çolakbayrakdar, söylenen şarkılara da eşlik etti.

        Kocasinan için gece-gündüz demeden çalışan Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların dertlerini dinlemeyi, onlarla sohbet etmeyi ihmal etmiyor. İftar sonrası Erkilet Mahallesi’ne giden Başkan Çolakbayrakdar, gelen çay teklifi üzerine bir vatandaşın evine gitti ve sohbet etti.

        Daha sonra Gül Park’a geçen Başkan Çolakbayrakdar, seçim çalışmaları kapsamında orada bulunan AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Ak Parti Kayseri Milletvekili adayı Ali Ekşi ve AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç’la bir araya geldi.

Gül Park’ın Kayseri’nin sosyal yaşamına renk kattığını,  buna benzer parkları her mahallede daha yaygın hale getirmek için çalıştıklarını vurgulayan         Başkan Çolakbayrakdar,  Vatandaşlarla bir arada olmanın mutluluk ve huzur verici olduğunu söyledi.

Kafe Sinan çalışanları ile de sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, gitar çalıp, şarkı söyleyen gençlerin yanına giderek söylenen şarkılara eşlik etti.

Başkan Çolakbayrakdar, gecenin ilerleyen saatlerinde parktan ayrıldı.