E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN’DAN KAYSERİ’NİN TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK YENİ YOL

Kocasinan Belediyesi, Ziya Gökalp Mahallesi’nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Osman Kavuncu Bulvarı’nı, Bekir Yıldız Bulvarı’na bağlayan yeni bir ulaşım aksı kazandırıyor. Çalışmaları kontrol eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, iki bulvarı birbirine bağlayarak, ulaşıma yeni bir soluk kazandıracaklarını belirterek, dönüşümle birlikte Yeni Kocasinan’ı ihtiyaçlar doğrultusunda adım adım yeniden şekillendirdiklerini söyledi.

Ziya Gökalp Mahallesi’nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, yapılan hizmetlerle bölge sakinlerinin yaşam standardını yükselttiklerini ifade etti. Şehrin altyapısını modernize ederek geleceğe hazırladıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Mahallede devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları; neticesinde bölgenin ihtiyacı olan yol, kaldırım, park, okul ve sosyal donatılar yapılarak, Kocasinan'ımıza yakışır yeni bir yaşam alanı oluşturacağız. Özellikle dönüşümle birlikte Dicle Caddesi üzerinde bulunan bölgede alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Osman Kavuncu Bulvarı'nı Bekir Yıldız Bulvarı'na bağlayan hat kesintisiz ulaşım sağlayacak. Bu yeni yolun tamamlanmasıyla birlikte hem Kocasinan hem de şehrimizin trafiğini önemli ölçüde rahatlatmış olacağız. Ayrıca dönüşümle burası daha cazip hale gelecek ve bölgenin değerini artıracak. Bölgemizde devam ettirdiğimiz Kentsel dönüşüm çalışmalarımız; Yeni Kocasinan için adım adım hazırlıkların tamamlanması ve bölgenin değerlenmesi anlamını taşıyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla Kocasinan’a yakışır, Kayseri’ye yakışır bir değişim ve dönüşüm tamamlanmış olacak. Yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yapılan hizmetlerle ilçe sakinlerinin yaşam kalitesinin daha da yükselmesini sağlayacaklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, incelemelerinin ardından vatandaşlarla bir araya gelerek, taleplerini dinledi.