BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, SOSYAL TESİSLERE BİR YENİSİNİ DAHA EKLİYOR

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yenişehir Mahallesi’nde sona yaklaşılan sosyal tesis ve modern pazar yeri çalışmalarını yerinde inceledi. İnceleme sırasında karşılaştığı 73 yaşındaki Fatma Aktaş isimli teyzenin hayır duasını alan Başkan Çolakbayrakdar, yapılan çalışmalarla bölge sakinlerinin yaşam kalitesini yükselttiklerini söyledi.

Kocasinan Belediyesi, mahallelerin çehresini değiştiren ve sosyal hayata renk katan tesislerinden birini daha Yenişehir’de açmaya hazırlanıyor. Yapımı tamamlanmak üzere olan ve 4 bin metrekare alana sahip sosyal tesis ve modern pazar yerinde incelemelerde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların büyük sevgisiyle karşılaştı. Çalışmalardan dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür eden 73 yaşındaki Fatma Aktaş, 'Oğlum' diye hitap ettiği Başkan Çolakbayrakdar'a dualar ederek, sevgisini dile getirdi. Kocasinan’ı günden güne modern ve konforlu bir ilçeye dönüştürdüklerini söyleyen Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak vatandaşların talepleri doğrultusunda yeni hizmetler ürettiklerini belirterek, “Hemşehrilerimizin daha mutlu ve daha huzurlu olması için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Bu doğrultuda vatandaşlarımızın bizden talebi olan Kocasinan Akademi çatısı altında eğitimlerin verileceği derslikler, düğün salonu, pazar yeri ve dükkan ihtiyacına bu tesislerimiz ile birlikte karşılık vermiş olacağız. Yeni tesis, sosyal ve kültürel anlamda bölgeye büyük bir canlılık katacak. Yaptığımız çalışmalar ile mahallelerimiz değerleniyor ve çok kıymetli hale geliyor. Mahallelerimizin ihtiyaç duyduğu diğer hizmetleri de belirli bir program dahilinde yapacağımızın bilinmesini istiyorum. Tesisimizin şimdiden bölge sakinlerimize ve esnaflarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, bölgeyi cazibe merkezi haline getiren hizmetler yapmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.