16.04.2015 Tarihli İş Programı

YOL ve ASFALT ŞEFLİĞİ İŞ PROGRAMİ -YOL EKİPLERİ PROGRAMİ * Orta yol kanal çalısması 2. Etapta kullanılmak üzere 1 kamyon gönderildi. * Orta yol kanal çalısması 3. Etapta kullanılmak üzere dolgu gönderilecek. * Orta yol kanal çalısması 1. Etapta kullanılmak üzere dolgu gönderilecek. * Erciyesevler Mah. Asfalta hazırlık yapılıyor. * Erkilet Bulvarı asfalta hazirlaniyor. * Oruç Reis mah. Karpuzatan Cad. yol genişletme ve dolgu çalişmasi yapılıyor. * Oymagaç Mah. Mobilyakent temizlik ve reglaj calismasi yapılıyor. Tırlarla Akin ocagimizdan malzeme getiriliyor. * Belediyemiz atölyesi icine kazı icine 1 kepce verildi. * Bürüngüzden asfalt santiyesine 0-25 malzeme getirilecek. -ASFALT EKİPLERİ PROGRAMİ BİTÜM: 585 ton -ASFALT SERİMİ Erkilet Bulvarı asfalt calismasi devam ediyor. -BÜYÜK YAMA Uğurevler Mah. -KIRSAL YAMA Erkilet Camikebir Mah. Sancaktepe Mah. -MERKEZ YAMA Yunus Emre Mah.