Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçe belediyeler ölçeğinde Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projeleri yapan belediye olduklarını hatırlatarak, dönüşüm projelerinden biri olan Yavuzlar Mahallesi’nde de çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.
Kocasinan’ın daha modern bir şehir görünümü kazanması için kentsel dönüşümün gerekli olduğuna sıklıkla dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Kocasinan’ın daha da güzelleşmesi için kentsel dönüşüm en önemli çalışmalarımızdan biridir. Özellikle dönüşüm projelerini, sosyal odaklı olarak en kapsamlı şekilde başarılı bir şekilde hayata geçiriyoruz. Kentsel dönüşümle ilgili Yavuzlar Mahalle’mizde bu yıl ilk adımı attık ve konutların yapımı tüm hızıyla sürüyor. İlçe sakinlerimizin daha mutlu ve daha huzurlu bir şekilde yaşaması için Kocasinan’da daha modern binalar inşa ediyoruz. Yaptığımız dönüşümle vatandaşlarımız özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz, daha güzel şartlarda yaşayacaklar ve geleceğe daha iyi hazırlanmış olacaklar. Yeni Kayseri’yi Kocasinan’da kurma noktasında olağan gayretlerle çalışmalarımız devam ediyor.”
Başkan Çolakbayrakdar, yapılan hizmetlerle ilçe sakinlerinin refah düzeyinin artmasını ve yaşam kalitesinin daha da yükselmesi için gayret ettiklerini sözlerine ekledi.
BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR’DAN AÇIK DAVET: “ŞEHİR İÇİN ARGINCIK’TA NE OLSUN İSTERSİNİZ?”
BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ KENDİ İMKÂNLARIYLA YÜRÜTEN TÜRKİYE’DE TEKİZ”
BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR: “KURBAN HİZMETİNDE DE ÖNCÜ, TÜRKİYE’DE SAYILI BELEDİYEYİZ”
BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “TESİSLERİMİZLE HEMŞEHRİLERİMİZİN HAYATINA VE KOCASİNAN’A DEĞER KATIYORUZ”
BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “HİZMETLERİMİZLE OKUYAN BİR NESİL YETİŞTİRİYORUZ”